News

Doliu în Armata Română! Un sergent a murit la doar 37 de ani

Un militar din Armata Română, sergent angajat la Unitatea Militară de artilerie din Şimleul Silvaniei, din județul Sălaj, care avea doar 37 de ani, a murit.
26.06.2022 | 15:56
Doliu in Armata Romana Un sergent a murit la doar 37 de ani
Doliu în Armata Română! Sergentul Adrian Gui a murit la doar 37 de ani / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Conform informațiilor publicate, bărbatul de doar 37 de ani ieșise la un meci de fotbal cu amicii săi, i s-a făcut rău și, în ciuda intervenției medicilor, nu a mai putut fi salvat, atacul de cord suferit fiindu-i fatal.

Doliu în Armata Română! Un sergent a murit la doar 37 de ani

Militar angajat la Unitatea Militară din Şimleul Silvaniei, din județul Sălaj, sergentul Adrian Lucian Gui a murit în timpul unui meci de fotbal chiar sub ochii prietenilor cu care ieșise să se relaxeze și să se distreze.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor publicate de Monitorul de Sălaj, tragicul eveniment a avut loc joi, 23 iunie 2022, în jurul orelor 21.30, la o bază sportivă din Şimleul Silvaniei. Intervenția medicilor care au ajuns la fața locului, chiar dacă promptă, nu a mai putut face nimic pentru bărbatul care suferise un infarct, iar sergentul Adrian Gui a încetat din viață.

Sergentul din Șimleul Silvaniei avea o fetiță de opt ani și era căsătorit. Soția lui, Ioana, a anunțat că sergentul Adrian Lucian Gui a fost condus pe ultimul drum, astăzi, 26 iunie, la ora 14.00, el fiind înmormântat în cimitirul ortodox din localitate.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de Armata Română în memoria sergentului care a murit la doar 37 de ani

Regimentul la care era angajat sergentul Adrian Gui a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj prin care îl descrie pe tânărul bărbat care a încetat atât de tragic din viață. ”Doliu la Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”.

Sergent Gui Adrian din cadrul Batalionului 315 Artilerie ,,Simion Bărnuțiu” a decedat ieri 23 iunie în urma unui atac de cord, avea doar 37 de ani era căsătorit și avea o fetiță de 8 anișori. Militarii și personalul civil contractual din cadrul  Regimentului 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” își exprimă profundul regret la trecerea în neființă a colegului nostru.

ADVERTISEMENT

A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, corect și devotat instituției. Întregul colectiv al Regimentului 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și își exprimă regretul pentru pierderea camaradului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!”, au notat foștii colegi ai militarului care a încetat din viață.

Moartea sergentului a provocat stupoare în rândul cunoscuților săi

Vestea că sergentul Adrian Gui a încetat din viață la doar 37 de ani i-a îndurerat pe toți cei care îl cunoșteau pe bărbat, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare unde a fost făcut anunțul.

ADVERTISEMENT

”Sincere condoleanțe, dragă Ioana! Dumnezeu să vă mângâie și să vă poarte de grijă, iar lui Adi odihnă veșnică printre cei drepți! Suntem alături de voi cu sufletul!”, ”Sincere condoleanțe, Ioana ! Ne rugăm la Bunul Dumnezeu să lase alinare și putere în viața voastră! Domnul să vă mângâie!”, ”De câteva clipe am auzit cumplita veste…… Este groaznic, nu-mi vine să cred…..😭😪😪 Ioana, Dumnezeu să-ți dea putere prin minunea voastră. Sincere condoleanțe!”, scriau cunoscuții lui Adrian Giu și ai soției sale.

ADVERTISEMENT
Tags: