News

Doliu în Brigada Rutieră. Povestea dramatică a polițistei care a pierdut lupta cu cancerul la doar 41 de ani

13.05.2021 | 22:30
Doliu in Brigada Rutiera Povestea dramatica a politistei care a pierdut lupta cu cancerul la doar 41 de ani
Doliu în Brigada Rutieră. Povestea dramatică a polițistei care a pierdut lupta cu cancerul la doar 41 de ani Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Este doliu în Brigada Rutieră. FANATIK vă spune povestea dramatică a polițistei care a pierdut lupta cu cancerul la doar 41 de ani.

Alexandra Iordache a lăsat în urmă doi copii. Până în ultima clipă a spus că îi pare nespus de rău că îi lasă fără mamă pe cei mici.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, a distribuit pe blogul personal detaliile extrem de triste ale modului în care tânăra polițistă a pierit.

Doliu în Brigada Rutieră. Povestea dramatică a polițistei care a pierdut lupta cu cancerul la doar 41 de ani

„Am rămas cu toții împietriți la aflarea cumplitei vești. Colega noastră din cadrul Brigăzii Rutiere, Alexandra Iordache, a pierdut lupta cu cancerul,” a anunțat Bogdan Bănică.

ADVERTISEMENT

„Încă de când a aflat cumplitul diagnostic, Alexandra a început să lupte din răsputeri, fiind încrezătoare că va supraviețui. Tratamentul fiind unul foarte costisitor, familia, colegii și prietenii s-au mobilizat încercând să o ajute. Au fost organizate evenimente sociale, culturale și sportive pentru a o sprijini, toate acestea fiind mediatizate la nivel național. HOPE RUN for Alexandra,” a povestit acesta.

Bărbatul a relatat că totul a început cu o stare de rău, oboseală și unele dureri. Femeia a luat ce medicamente a avut la îndemână, dar a constatat că starea de sănătate nu i se îmbunătățește.

ADVERTISEMENT

După analize amănunțite, i s-a pus un diagnostic necruțător: melanom malign gradul IV. Alexandrei nu i-a venit să creadă și a căutat și o a doua opinie.

A mers la o clinică din străinătate, dar, din păcate, veștile rele au fost confirmate. Mai mult, polițista a aflat și că tratamentul pe care trebuia să-l urmeze îi depășea cu mult posibilitățile financiare.

ADVERTISEMENT

Mamă și soție, femeia nu s-a dat bătută. Ea a apelat la prieteni și la rude pentru a face rost de bani pentru tratament. „Te uiți în ochii copiilor tăi și vezi că ai pentru ce să lupți, vrei să-i vezi mari mergând la școli, iar apoi să joci la nuntă. Atunci te hotărăști să ceri ajutor la colegi, la prieteni, la necunoscuți. Constați cu bucurie și surprindere câți oameni îți sar în ajutor!” 

Oamenii s-au mobilizat și au încercat s-o ajute cum au putut. Au fost organizate evenimente caritabile, promovate la nivel național.

HOPE RUN for Alexandra.
HOPE RUN for Alexandra.
Sursa foto: bogdanbanica.com

Totul a fost în zadar, iar cancerul a învis. „Cu toate acestea, se pare că îngerii aveau nevoie de ea în cer, așa că Dumnezeu a chemat-o la el. Mult prea devreme, la doar 41 de ani. Fire veselă și optimistă, reușea să aducă zâmbete pe chipurile tuturor celor cu care interacționa. Avea o energie aparte, își adora copilașii, își iubea mult familia și profesia, aceea de polițist rutier. Rămâne un gol imens în urma ta, Alexandra, și știm că sufletul tău bun ne va veghea de undeva de sus. Odihnește-te în pace, draga noastră colegă…” a conchis Bogdan Bănică.

ADVERTISEMENT