Life

Doliu în cinematografie. Comediantul Fred Willard, cunoscut pentru rolul din serialul „Everybody Loves Raymond”, a murit la 86 de ani

17.05.2020 | 07:59
Doliu in cinematografie Comediantul Fred Willard cunoscut pentru rolul din serialul Everybody Loves Raymond a murit la 86 de ani
ADVERTISEMENT

Fred Willard, comediantul de origine americană cunoscut pentru rolul din serialele „Everybody Loves Raymond” și „Modern Family”, a murit vineri, 15 mai, la vârsta de 86 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul celebrului actor, Hope Willard.

Actorul Fred Willard a încetat din viață la vârsta de 86 de ani

Celebrul actor Fred Willard care a jucat în peste 500 de filme și seriale a încetat din viață la vârsta de 86 de ani. Comediantul american a ajuns cunoscut după ce a interpretat roluri marcante în serialele „Everybody Loves Raymond” și „Modern Family”.

ADVERTISEMENT

Trecerea în neființă a celebrul actor american a fost făcută de fiul acestuia, Hope Willard, care a transmis un mesaj emoționant pe una dintre paginile sale de socializare, scrie NBC News.

„Cu o inimă grea, vă dau vestea că tatăl meu a murit noaptea trecută la vârsta fantastică de 86 de ani. A fost activ şi a continuat să muncească şi să ne facă fericiţi până la sfârşit. L-am iubit foarte mult! Ne va lipsi pentru totdeauna”, a scris Hope Willard pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Cine a fost comediantul american Fred Willard și ce roluri a jucat

Fred Willard a ajuns o carieră de succes în lumea cinematografică, fiind unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. De-a lungul celor 50 de ani în care a apărut pe micile ecrane a jucat în peste 500 de filme și seriale.

Actorul american a devenit cunoscut pentru rolurile jucate în filmele lui Christopher Guest printre care se numără „Best in Show” şi „A Mighty Wind”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Fred Willard a interpretat roluri celebre foarte mulți ani în serialele „Everybody Loves Raymond” şi „Modern Family”. Pentru personajul Hank jucat în „Everybody Loves Raymond” a fost nominalizat în perioada 2003- 2005 la trei premii Emmy.

Totodată, comediantul a primit de-a lungul anilor și cea de-a patra nominalizare la aceste premii, în anul 2010, pentru rolul lui Frank Dunphy din „Modern Family”.

ADVERTISEMENT

Fred Willard a jucat singurul personaj uman din filmul de animaţie „WALL-E”, desenul animat care a apărut în anul 2008. Comediantul a interpretat rolul lui Shelby Forthright.

ADVERTISEMENT