Life

Doliu în familia Danei Budeanu. Situația șocantă prin care trece vedeta

06.01.2021 | 17:17
Doliu in familia Danei Budeanu Situatia socanta prin care trece vedeta
ADVERTISEMENT

Este doliu în familia Danei Budeanu. Vedeta a anunțat pe contul de Instagram că mătușa ei s-a stins din viață, dar și că trece printr-o situație șocantă, pe certificatul de deces adăgându-i-se un motiv al decesului care nu este real.

Creatoarea de modă a distribuit o serie de postări în care explică cum pe certificatul de deces al mătușii sale a fost trecut și virusul Covid-19, drept cauzant al morții, deși femeia nu suferea de infecția cu respectivul virus.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu este recunoscută pentru poziționarea împotriva normelor de protecție pentru evitarea răspândirii pandemiei și a restricțiilor împuse de autorități. Mai mult, recent, acesta a declarat că nu are de gând să se vaccineze.

Doliu în familia Danei Budeanu. Situația șocantă prin care trece vedeta

În aceste condiții, Dana Budeanu se declară revoltată de situația creată de firma care se ocupă de corpul neînsuflețit al rudei sale și amenință cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției care a făcut această greșeală.

ADVERTISEMENT

„Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc!”, este mesajul prin care vedeta anunță întâmplarea incredibilă de care a avut parte.

Ulterior, Dana a revenit cu o altă postare în care le cere celor responsabili schimbarea datelor din respectivul document. „Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

În final, se pare că nu a reușit să se facă auzită, distribuind un alt mesaj: „căutați la toate spitalele, la toate morgile din București o Adela…și schimbați certificatul, ca să nu dau numele spitalului…atât!”.

Dana Budeanu se poziționează împotriva vaccinării și critică autoritățile pentru modul în care au gestionat pandemia

Situația ireală prin care trece creatoarea de modă vine după ce acesta a făcut o serie de declarații cotroversate, cum ne-a obișnuit deja, cu privire la modul în care autoritățile au gestionat pandemia în țara noastră, dar a ținut și să specifice că nu are de gând să se vaccineze împotriva acestui virus.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt un cetățean care muncește, plătește taxe și n-are voie să meargă la spital, în 2020, că zic doi măscărici de la Timișoara, care-s medici. Ce vorbești, mă!? Noi, cetățenii acestei țări, plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrem noi, când vrem noi. Și toți medicii sunt obligați să ne trateze.

Este un drept al nostru! Cum să nu mă primești în spital fără mască?! Ce vorbești, mă! Am fost eu acum două săptămâni, la două spitale de stat din București fără nicio mască. M-au văzut toți oamenii care trebuiau să mă vadă și nimeni n-a zis nimic. Mai există și oameni cu creier.

Noi un an de zile am terorizat populația. De ce nu chemați pe unul din Wuhan? De ce nu chemați un specialist. Suntem singura țară din Europa care stăm cu școlile închise din martie! E clar că nu vă descurcați și asta nu este nicio tragedie. N-am fost pregătiți pentru pandemie, nu e nicio problemă. Chemați un specialist din țările alea unde petrec ăia pe mese. Unde toți sunt negativi”, a spus vedeta, dezlănțuită, pe 4 ianuarie la Antena 3, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT