Life

Doliu în familia Halep! Anunțul sfâșietor postat de Simona Halep în urmă cu puțin timp

Simona Halep este în doliu! Jucătoarea de tenis a pierdut o persoană extrem de dragă, pe bunica ei. Sportiva a scris un mesaj emoționant.
22.03.2023 | 14:10
Doliu in familia Halep Anuntul sfasietor postat de Simona Halep in urma cu putin timp
Simona Halep este în doliu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep este în doliu. Jucătoarea de tenis a pierdut-o pe una din cele mai dragi ființe din viața ei, bunica Maia. Sportiva a postat un mesaj sfâșietor în mediul online.

Simona Halep, în doliu! Bunica sportivei a încetat din viață

Simona Halep trece prin momente delicate. Vedeta tenisului mondial a scris un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe Instastory, unde a postat o fotografie cu bunicii ei.

Simona Halep doliu
Simona Halep, în doiliu. Jucătoarea de tenis, alături de bunicii pe care i-a adorat și care au plecat la Ceruri / Foto: captura Instagram

Perioadă dificilă pentru Simona Halep

Simona Halep pare să aibă o perioadă cât se poate de dificilă în ceea ce privește atât cariera, cât și viața personală. Suspendată temporar pentru resupuse acte de dopaj, marea jucătoare de tenis din România încearcă să își dovedească nevinovăția în acest caz.

ADVERTISEMENT

Procesul însă prin care vrea să demonstreze că nu se pune problema să fi trișat vreodată în lumea sportului trenează. Iar între timp, de luni bune deja, Simona Halep nu poate participa la turnee de tenis și stă departe de teren.

În altă ordine de idei, Simona Halep a trecut și prin experiența dureroasă a unui divorț. Vedeta mondială a tenisului s-a despărțit, după doar un an de căsnicie, de Toni Iuruc. Cei doi au ”parafat” divorțul în fața unui notar, așa cum  FANATIK v-a dezvăluit în exclusivitate, anul trecut, în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au prezentat, separat, la notar, au semnat actele de divorț. Divorțul lor nu a fost complicat de partaj, cei doi luând decizia să nu aibă și dispute economice legate de despărțire.

Acum, din păcate, Simona are noi motive să sufere, marea jucătoare de tenis pierzându-și bunica pe care o adora.

ADVERTISEMENT

Ce spunea bunica Simonei Halep despre campioană

Maia, așa cum o alintau nepoții, pe numele ei tot Simona, a avut grijă de jucătoarea de tenis ca de ochii din cap. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru Libertatea, femeia care a crescut-o pe celebra sportivă a povestit despre pasiunea acesteia pentru tenis.

„Când era mică și se juca pe aici tenis, toți unchii spuneau că ea este fată, de ce să bată mingea, dar taică-su le răspundea că dacă-i place fetei să joace tenis el vinde tot. Lui Stere i-a plăcut sportul, știți, el a fost fotbalist”, a declarat bunica Simonei Halep pentru Libertatea.

Mamaia Simonei avea un cuvânt de spus și privitor la viața personală a deținătoarei trofeului de la Roland Garros. Pe vremea când se vorbea că e pe punctul să se mărite cu Costa, fiul lui Teia Sponte, bunica acesteia o sfătuia să nu se grăbească prea tare cu căsătoria. Bătrâna nu era de acord ca Simona să ajungă la altar cu un român.

„Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem”, mărturisea bunica Simonei Halep.

 

ADVERTISEMENT