Life

Doliu în familia lui Aurel Pădureanu, la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga: „Sunt copleșit de durere”

Doliu în familia lui Aurel Pădureanu. Soțul regretatei Cornelia Catanga a mai pierdut o persoană dragă, la 6 luni de la moartea artistei.
04.10.2021 | 14:41
Doliu in familia lui Aurel Padureanu la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga Sunt coplesit de durere
ADVERTISEMENT

Doliu în familia lui Aurel Pădureanu (71 de ani). Soțul regretatei Cornelia Catanga a mai pierdut o persoană dragă, la jumătate de an de când interpreta de muzică lăutărească a fost răpusă de COVID-19.

Aurel Pădureanu este distrus de durere după ce și-a pierdut sora. Tragedia s-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, 3 octombrie 2021. Fiul artistului este și el îndurerat de pierderea mătușii sale.

ADVERTISEMENT

Doliu în familia lui Aurel Pădureanu, la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga: „Sunt copleșit de durere”

Este doliu în familia lui Aurel Pădureanu. Soțul Corneliei Catanga a mai pierdut o persoană dragă, la șase luni de la moartea artistei.

Este vorba despre sora mai mare a artistului, care s-a stins din viață duminică dimineața. Aurel Pădureanu a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Interpretul a spus că sora lui este singura persoană care i-a fost alături necondiționat după moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu nu mai are frați sau surori în viață.

„Nu mai am nici lacrimi să plâng. Sunt copleșit de durere, după moartea Corneliei, ființa care mi-a fost cea mai dragă din lume, tovarășul meu de viață și de scenă, o altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele. Azi dimineață, la orele 5:30, a încetat din viață surioara mea scumpă și dragă.

ADVERTISEMENT

Singura ființă care după moartea Corneliei a fost alături de mine. Și mă suna în permanentă și îmi spunea mereu: Ea era, ca vârstă, cea mai mare dintre toți. Mă simt extrem de trist și supărat în sufletul meu, gândindu-mă că am rămas singur.

Nici ceilalți doi frați ai mei nu mai sunt. Nu am să te uit niciodată, surioara mea scumpă și dragă, așa cum nu am uitat-o nici pe Mariana, nici pe Titi, ceilalți doi frați ai mei.

ADVERTISEMENT

Veți rămâne toți 3 în sufletul meu și nu am să vă uit câte zile voi mai avea și eu de trăit. Noi facem parte dintr-o familie, cu un nume emblematic de artiști, care și-au înscris numele în nemurire. Dar tu ai fost singura care m-a iubit cel mai mult.

Drum lin către stele, surioara mea! Și bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și blând, iar drumul să-ți fie presărat numai cu flori. Nu am să te uit toată viața mea”, a scris acesta.

Fiul Corneliei Catanga, distrus după moartea surorii lui Aurel Pădureanu

Alex Pădureanu, fiul lui Aurel Pădureanu și al Corneliei Catanga, și-a exprimat durerea după pierderea mătușii sale, pe care o iubea foarte mult.

„Of, mămăița mea  Ai rupt sufletul în mine! M-ai rupt în bucăți. După ce sunt eu terminat. Mamaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mă țineai în brațe și stăteai cu mine , mamaieeeeee frumoasa meaaaaa!!!!”, a scris și Alex Pădureanu.

Înmormântarea va avea loc marți, după cum au menționat cei doi. Aurel și Alexandru Pădureanu s-au mutat în cartierul Rahova în chirie, după moartea Corneliei Catanga.

Interpreta de muzică lăutărească a fost infectată cu Covid-19 și a murit în dimineața în care a fost dusă la spital, în urma unui stop cardio-respirator. Artista a ajuns prea târziu la spital și a ales să se trateze, inițial, acasă.

ADVERTISEMENT