Fotbal intern

Doliu în familia lui Cristiano Bergodi! Tatăl antrenorului de la FC Voluntari a murit

05.11.2019 | 14:47
Doliu in familia lui Cristiano Bergodi Tatal antrenorului de la FC Voluntari a murit
Crisiano Bergodiare mari șanse să semneze vineri dimineața contractul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi (55 de ani) trece prin momente dificile, toate acestea după ce tatăl său a murit. Anunțul despre situația în care se află antrenorul celor de la FC Voluntari a fost făcut pe pagina oficială a echipei care ocupă ultima poziție în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

Doliu în familia lui Cristiano Bergodi

“FC Voluntari transmite sincere condoleanțe antrenorului Cristiano Bergodi care trece prin momente grele din cauza decesului tatălui său”, se arată pe pagina oficial celor de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Anunțul celor de la FC Voluntari a fost făcut în cursul zilei de marți, 5 noiembrie, după ce cu două zile înainte echipa din Ilfov a fost învinsă pe teren propriu de FC Botoșani, scor 1-2, în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar ilfovenii au rămas pe ultimul loc în clasament, cu 7 puncte.

Cristiano Bergodi a salvat-o pe Voluntari de la retrogradare

Cristiano Bergodi s-a înțeles cu FC Voluntari pe 8 noiembrie 2018, iar antrenorul italian în vârstă de 55 de ani a reușit să o salveze pe formația din Ilfov de la retrogradare la finalul sezonului 2018 – 2019. Astfel, oficialii lui FC Voluntari au mers în continuare pe mâna lui, dar lucrurile merg din ce în ce mai rău la echipă.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari se află în prezent pe locul 14 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 7 puncte, la patru în spatele celor de la Academica Clinceni și la 9 distanță de primul loc care se află în afara zonei de retrogradare. Ilfovenii au o victorie, patru remize și 10 înfrângeri în sezonul 2019 -2020 și un golvaraj de 9-28.