Fotbal international

Doliu în familia lui Cristiano Ronaldo! Tatăl Georginei Rodriguez s-a stins din viaţă! Ce decizie va lua portughezul

01.02.2019 | 16:53
Doliu in familia lui Cristiano Ronaldo Tatal Georginei Rodriguez sa stins din viata Ce decizie va lua portughezul

Doliu în familia lui Cristiano Ronaldo după ce tatăl iubitei portughezului s-a stins din viaţă la 70 de ani. Anunţul decesului s-a făcut joi seară, când bărbatul a murit într-o clinică din Buenos Aires. Logodnica starului lui Juventus plecase în Argentina încă de la începutul săptămânii pentru a fi alături de familia ei.

Jorge Eduardo Rodríguez Gorjon a murit joi, la 70 de ani, după ce în urmă cu doi ani a suferit un accident vascular cerebral. În ultimele luni, starea de sănătate a tatălui Georginei Rodriguez s-a înrăutăţit, iar logodnica portughezului a mers de mai multe ori în Argentina.

Doliu în familia lui Cristiano Ronaldo. De ce a fost obligat tatăl Georginei Rodriguez să părăsească Spania

Doliu în familia lui Cristiano Ronaldo după ce tatăl iubitei jucătorului de 33 de ani a murit joi seară. Tatăl Georginei Rodriguez s-a născut în 1949 în Avellaneda şi a fost fotbalist în ligile inferioare din Argentina. După ce s-a retras, Jorge Eduardo Rodríguez Gorjon a plecat în Spania, unde a devenit director tehnic al clubului Jacetano, formaţie care joacă în provincia Aragon. În 2009, tatăl iubitei portughezului a fost condamnat pentru trafic de droguri şi a fost obligat să părăsească Spania, fără a mai avea posibilitatea să se întoarcă vreodată. Jorge Rodriguez şi-a ispăşit pedeapsa într-o închisoare din Zuera, oraş aflat în provincia Zaragoza, ca mai apoi să fie mutat în mai multe centre de detenţie, în Murcia şi Alicante.

Doliu în familia lui Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a murit
Doliu în familia lui Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a murit

În weekend, Juventus va juca împotriva lui Parma, meci programat să se dispute sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa a 22-a din Serie A. Conform zvonurilor din Italia, Cristiano Ronaldo ar urma să nu joace în acest meci, acesta dorind să plece în Argentina pentru a fi alături de familia Georginei Rodriguez.