Fotbal intern

Doliu în familia lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a fost învoit de Bogdan Vintilă pentru a merge la Cluj

04.12.2019 | 18:11
Doliu in familia lui Olimpiu Morutan Mijlocasul a fost invoit de Bogdan Vintila pentru a merge la Cluj
ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă a decis să îl lase pe Olimpiu Moruțan în afara lotului la meciul jucat de FCSB pe terenul celor de la Poli Iași, scor 2-1, în etapa a 19-a, iar FANATIK a aflat motivul pentru care mijlocașul ofensiv n-a făcut deplasarea pentru partida din Copou.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 4.00 este cota pentru o remiză pe Arena Națională. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Doliu în familia lui Olimpiu Moruțan

Înaintea meciului pe care FCSB l-a disputat cu Poli Iași, Olimpiu Moruțan a aflat că un membru din familia sa a decedat, iar oficialii vicecampioanei României l-au înţeles și i-au dat câteva zile libere pentru a merge la Cluj ca să participe la înmormântare.

În aceste condiții, antrenorul Bogdan Argeş Vintilă a decis ca Adrian Popa să facă parte din lotul care a făcut deplasarea la Iași, deși fotbalistul în vârstă de 31 de ani nu a prins echipa pentru partidele cu Sepsi OSK, FC Botoșani și Astra Giurgiu. Mai mult, “Motoreta” a bifat și 9 minute în tricoul roș-albastru la meciul cu moldovenii.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan revine cu Gaz Metan Mediaș

Este de așteptat ca Olimpiu Moruțan să revină în lotul de 18 al FCSB-ului pentru partida cu Gaz Metan Mediaș de vineri, 6 decembrie, ora 20.30, în etapa 20, iar Bogdan Argeș Vintilă va fi nevoit să renunțe din nou la serviciile unui mijlocaș pentru delul cu echipa lui Edi Iordănescu

Dacă Olimpiu Moruțan va intra în planurile lui Vintilă pentru meciul cu Gaz Metan, lucrurile stau cu totul diferit în ceea ce îl privește pe Iulian Cristea. Fundașul central a văzut al patrulea cartonaș galben la partida cu Poli Iași și va fi suspendat pentru întâlnirea cu fosta sa echipă.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB pe 1 iulie 2018 și mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2023. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în 10 meciuri pentru formația roș-albastră în sezonul 2019 – 2020, a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă.