Fotbal international

Doliu în familia lui Zinedine Zidane! Fratele antrenorului lui Real Madrid a murit

14.07.2019 | 13:22
Zinedine Zidane după un meci al lui Real Madrid. Fratele antrenorului a murit
ADVERTISEMENT

Doliu în familia lui Zinedine Zidane. Pagina oficială a lui Real Madrid a anunțat că Farid Zidane, fratele antrenorului din La Liga, a murit. Acesta este și motivul pentru care Zinedine a părăsit stagiul de pregătire al spaniolilor din Montreal în cursul zilei de vineri și a lăsat echipa pe mâinile lui David Bettoni.

Fratele lui Zinedine Zidane a murit la 54 de ani

Jucătorii lui Real Madrid au dorit să îi arate susținere lui Zinedine Zidane și au ținut un minut de reculegere la antrenament. Conform presei internaționale, Farid Zidane avea 54 de ani și a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Și Luca Zidane, jucătorul lui Racing Santander, a cerut să fie lăsat să meagă alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

“Toată echipa lui Real Madrid a ținut un minut de reculegere, înainte de antrenamnentul de la Montreal, în urma morții lui Farid Zidane, fratele antrenorului nostru, Zinedine Zidane”, este mesajul postat pe site-ul celor de la Real Madrid.

Real Madrid a plecat pe 8 iulie în stagiul de pregătire din Montreal, iar echipa antrenată de Zidane va juca primul său meci pe 21 iulie, cu Bayern, la Internațional Champions Cup. Pe 24 iulie are loc duelul cu Arsenal, iar Real Madrid o va întâlni pe Atletico pe 27 iulie.

ADVERTISEMENT

În afară de Farid, Zinedine Zidane mai are doi frați și o soră: Nourredine Zidane, Madjid Zidane și Lila Zidane.