Life

Doliu în familia Vioricăi de la Clejani. Artista a făcut tristul anunț: „Dumnezeu să te odihnească”

02.04.2021 | 10:44
Doliu in familia Vioricai de la Clejani Artista a facut tristul anunt Dumnezeu sa te odihneasca
ADVERTISEMENT

Este doliu în familia Vioricăi de la Clejani! Tatăl cântăreței de muzică de petrecere s-a stins din viață, iar artista nu își mai poate reveni din durere.

Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească din Clejani a postat o fotografie cu tatăl ei alături de un mesaj care i-a emoționat pe fani, aceștia transmițându-i condoleanțe.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun”, este mesajul pe care Viorica de la Clejani l-a scris în mediul online.

Doliu în familia Vioricăi de la Clejani. A murit tatăl artistei

Viorica a postat o fotografie cu tatăl său, alături de un înger. „Ce om,ce suflet,Dumnezeu să-l odihnească în pace pe nașul mamei mele,un om cu un caracter unic și cel mai mare suflet…Sincere condoleanțe/ Sincere condoleanțe!?

ADVERTISEMENT

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace!!!/ Sincere Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace/ Dumnezeu să îl odihnească în pace pe nea bebe …???/ Dumnezeu să l odihnească în pace!!!!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor cântăreței, care și-au exprimat regretele văzând această veste tristă.

Despre pierderea tatălui cântăreței a scris și Fulgy, băiatul artistei, care a cerut oamenilor să aibă respect pentru acest moment dificil din familia sa și să înțeleagă de ce nu e atât de comunicativ în ultima vreme.

ADVERTISEMENT
viorica de la clejani
Aceasta este imaginea pe care Viorica de la Clejani a postat-o în mediul online, după moartea tatălui ei. Foto: Facebook

Mesajul lui Fulgy de pe Instagram: „Sper să înțelegeți această situație”

„Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe Instagram azi noapte, după ce a aflat că bunicul său a încetat din viață.

Fulgy trebuia să participe la o emisiune ieri, însă din cauza acestui eveniment trist, prezența lui a fost amânată pentru vinerea viitoare, pe 9 aprilie 2021.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei a murit aseară, însă nu se știe deocamdată ce fel de probleme de sănătate a întâmpinat acesta. Cert este că atât Ioniță cât și Viorica au fost mereu aproape de părintele lăutăresei, iar în ultima vreme s-au gândit la o minune în ceea ce-l privește pe bărbatul care de acum va fi în Ceruri, printre îngeri.

 

ADVERTISEMENT