News

Doliu în folclorul românesc. Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată de la Iași era soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară

O nouă tragedie a lovit folclorul românesc. Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată de la Iași era soțul cunoscutei cântărețe de muzică populară, Biatrice Duca
18.06.2022 | 09:59
Doliu in folclorul romanesc Unul dintre muncitorii ucisi de soferita beata de la Iasi era sotul unei cunoscute cantarete de muzica populara
Doliu în folclorul românesc, clipe grele pentru Biatrice Duca. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momente grele pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară din România. Ciprian Duca, inginer de meserie și unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată, la Iași, era soțul lui Biatrice Duca. Bărbatul avea 48 de ani.

Tragedie pentru o cântăreață de muzică populară

La puține momente după ce a aflat înfiorătoarea veste, artista a transmis un mesaj emoționant. Interpretei încă nu-i vine să creadă ceea ce i s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”De astăzi viața mea nu va mai fi la fel… Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre.

Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

ADVERTISEMENT

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul.

Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista Biatrice Duca pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că la Iași a avut loc un accident înfiorător. Nu mai puțin de opt muncitori care lucrau la un drum au fost loviți în plin de o mașină.

Autoturismul era scăpat de sub control. Din nefericire, patru dintre victime au murit pe loc, în timp ce alți trei oameni au ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Șoferița a pierdut controlul volanului imediat ce a ieșit din curbă, spun martorii. Aceasta, spun martorii, conducea cu viteză și mirosea puternic a alcool.

Mașina a lovit zidul unei case iar apoi a ricoșat în grupul de muncitori aflați la câteva zeci de metri distanță. În cele din urmă, autoturismul s-a oprit într-o autoutilitară

Potrivit polițiștilor, conducătoarea auto de 39 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore. Mai mult decât atât, oamenii legii vor merge în fața judecătorilor împreună cu procurorii și vor cere reținerea acesteia pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT