Fotbal international

Doliu în fotbalul din Anglia! Jordan Sinnott, fost jucător la Huddersfield, a fost omorât înaintea unui meci din campionat

25.01.2020 | 23:04
Doliu în fotbalul din Anglia! Jordan Sinnott, fost jucător la Huddersfield, a fost omorât înaintea unui meci din campionat
Jordan Sinott. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

Jordan Sinott, fotbalist care evolua în ligile inferioare din Anglia, a murit, după ce a fost atacat sâmbătă seara, la ora 02:00.

Jordan Sinott, fostul jucător al lui Huddersfield a murit

Jordan Sinott a murit la vârsta de 25 de ani și lasă în urmă o carieră de fotbalist interesantă. Fundașul a trecut de-a lungul timpului la Huddersfield, formație alături de care a ajuns până în Championship (liga a doua din Anglia), dar și pe la Bury sau Chesterfield.

ADVERTISEMENT

Halifax Town, fosta sa echipa, a anuntat decesul lui Sinnot printr-un mesaj pe Twitter: „Am primit vestea teribilă că fostul nostru jucător Jordan Sinnot a murit. Circumstanțele nu sunt clare și nu vom comenta mai mult din respect pentru familia lui Jordan”.

  • 25 de ani împlinise Jordan Sinott pe 14 februarie
ADVERTISEMENT

Medicii nu l-au mai putut salva

În urma atacului, lui Jordan Sinott i s-a fracturat capul și chiar dacă medicii au intervenit rapid, nu l-au mai putut salva. Matlock Town, echipa la care activa a lăsat un mesaj emoționant pentru fostul fotbalist.

„Nu ai fost doar un fotbalist, ai fost prietenul și fratele nostru. Ne-ai oferit amintiri memorabile și ai ănscris primul tău hattrick din carieră chiar la ultimul tău meci pentru club. Odihnește-te în pace, te iubim, ne este dor de tine și nu te vom uita niciodată”, a fost mesajul clubului în memoria lui Jordan Sinott.

  • 100.000 de euro a fost cota de piață a lui Jordan Sinott, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri