Sport

Doliu în fotbalul românesc! A murit Nicolae Bara, fostul patron al echipei UTA Arad

Fotbalul românesc este în doliu, după ce Nicolae Bara, fostul patron de la UTA, a murit la 68 de ani.
20.03.2023 | 20:54
Doliu in fotbalul romanesc A murit Nicolae Bara fostul patron al echipei UTA Arad
A murit Nicolae Bara, fostul patron patron al echipei UTA Arad. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Bara a fost investitor la UTA între anii 2006 și 2008 și în ultima perioadă avea de gând să investească din nou la clubul său de suflet. Anunțul a fost făcut de Costel Traian Igaș, fostul ministru al Administrației și Internelor.

A murit Nicolae Bara, fostul patron al echipei UTA Arad

Nicolae Bara, fostul patron al echipei UTA și patron al cotidianului sportiv Sport Total și al radioului Sport Total FM, a murit la 67 de ani, anunțul fiind făcut printr-o postare pe rețelele de socializare de către Costel Traian Igaș:

ADVERTISEMENT

„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun,de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună ! Drum lin spre eternitate, prieten bun!”.

„Nu mai sunt la vârsta la care să visez cai verzi pe pereți. Nu pot să pun căruța înaintea calului. Nu am cum să fac strategii până nu înțeleg foarte bine dacă e nevoie de mine într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT

Interesul meu era să văd dacă pot ajuta UTA cumva, nu știu cum, nu am un scenariu prestabilit. Ăsta e singurul meu interes, să ajut UTA.

Dacă pot, iar dacă nu mă dau la o parte și rămân în continuare un suporter din umbră care urmăresc fenomenul, dar lăsați-mă să evaluez corect”, spunea Nicolae Bara, pe data de 4 februarie 2023, conform specialarad.ro.

ADVERTISEMENT

„Așa am simțit să trimit scrisoarea de intenție către club!”

Nicolae Bara era interesat să revină la UTA, explicând în ce fel ar fi putut să ajute clubul: „Am înaintat o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail a clubului UTA și am și discutat la telefon cu domnul Meszar.

Nu-l cunosc personal, nici dânsul nu cred că mă cunoaște, am stabilit să ne auzim și, probabil, să ne vedem față în față în luna ianuarie, după ce echipa pleacă în cantonament și e și dânsul mai liber.

ADVERTISEMENT

Așa mi-am făcut și eu programul, să vin în România cam pe atunci, în rest nu știu ce să vă spun. Nu am niciun fel de scenariu, nu am pus vreo condiție pentru a merge mai departe cu discuțiile, nu aș vrea ca numele meu să fie legat neapărat de mari investiții la club, poate aș putea ajuta și în alt fel”.

„Dar da, mai am și ceva bani puși deoparte, doar că, repet, azi vorbim despre o simplă intenție de a mea. Nu știu ce va ieși, dacă va ieși ceva, așa am simțit să fac, să trimit acea scrisoare de intenție și asta am făcut.

Cine mă cunoaște, știe că nu vreau reclamă sau imagine, chiar nu am dorit ca despre acest gest al meu să se afle atât de repede în spațiul public”, spunea Nicolae Bara, conform sportarad.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: