Fotbal international

Doliu în Franța! Daniel Leclercq, singurul antrenor care a câștigat titlul cu Lens, a murit

22.11.2019 | 12:36
Doliu în Franța! Daniel Leclercq, singurul antrenor care a câștigat titlul cu Lens, a murit
Daniel Leclerqc. Sursă foto: lavenirdelartoise.fr
ADVERTISEMENT

Franța este îndurerată la aflarea veștii conform căreia Daniel Leclercq, fostul antrenor al lui Lens a decedat. Leclercq este singurul tehncian care a reușit să câștige campionatul și Cupa Franței cu RC Lens. 

Daniel Leclerqc, fostul antrenor al lui Lens, a decedat

Daniel Leclercq, fost jucător al lui Marseille și al lui Lens a decedat vineri, 22 noiembrie, la vârsta de 70 de ani. Conform medicilor, Daniel s-a stins din viață în urma unei probleme pulmonare în Martinica, țară în care se mutase de câțiva anu buni.

ADVERTISEMENT

Poreclit „druidul”, Daniel Leclercq a fost un jucător foarte titrat în tricoul lui „OM”, iar ca antrenor a reușit una dintre cele mai mari surprize din Ligue 1 și anume să câștige campionatul cu Lens în sezonul 1997-1998 și alături de care a câștigat Cupa Franței în sezonul 1998-1999.

„Anunțăm cu mare durere că l-am pierdut pe unul de-al nostru. Jucător, antrenor și figură emblematică a clubului, Daniel Leclerqc va rămâne mereu în memoria noastră. Condoleanțe familiei și apropiaților săi!”, s-a arătat într-un comunicat din partea clubului postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
  • 70 de ani împlinise Daniel Leclerqc pe 4 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri