News

Doliu în învățământ. A murit cancelarul general al Universității din Târgu Jiu. Avea doar 43 de ani

27.04.2021 | 09:32
Doliu in invatamant A murit cancelarul general al Universitatii din Targu Jiu Avea doar 43 de ani
Doliu în învățământ. A murit cancelarul general al Universității din Târgu Jiu. Avea doar 43 de ani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu la Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Cancelarul general al Senatului UCB a decedat, luni, la doar 43 de ani, în Spitalul Militar București.

Roxana Dobrițoiu era internată în unitatea medicală din Capitală de două săptămâni, însă afecțiunile medicale de care suferea s-au agravat și nu a mai putut fi salvată de medici.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost infectată și cu COVID-19, dar s-a negativat, fiind posibil ca afecțiunile să i se fi agravat şi pe acest fond.

Doliu în învățământ. A murit Roxana Dobrițoiu, cancelarul general al Universității din Târgu Jiu

Roxana Dobrițoiu, în vârstă de 43 de ani, cancelar general al Senatului Universității ”Constantin Brancuși” din Târgu Jiu, a murit luni, pe patul Spitalului Militar din București.

ADVERTISEMENT

În ultimele două săptămâni, cadrul didactic universitar se afla internat cu mai multe afecțiuni care i s-au agravat între timp.

Roxana Dobrițoiu a fost afectată de COVID-19, dar s-a negativat, însă starea de sănătate s-a agravat și pe fondul acestei boli. Personalul instituției de învățământ din Târgu Jiu este șocat de cele întâmplate cu lectorul universitar.

ADVERTISEMENT

Mesaje de condoleanțe după decesul Roxanei Dobrițoiu

Membrii cadrului universitar sunt marcați de cele întâmplate cu colega lor. Conducerea Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii ”Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu a transmis un mesaj de condoleanțe:

”Cadrele didactice ale Departamentului Ştiinţe Juridice şi Carieră Judiciară din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică au aflat, cu nespusă tristeţe şi profund regret, că, începând de astăzi, 26 aprilie 2021, inima colegei şi prietenei, Roxana Dobriţoiu – a ales să bată, mai departe, alături de îngeri.

ADVERTISEMENT

Un suflet bun s-a ridicat, azi, la cer, mult prea devreme, mult prea departe! O viaţă mult prea scurtă pentru un om, în plenitudinea puterilor intelectuale, valoros şi apreciat pentru competenţa şi cunoştinţele profunde, demonstrate, de-a lungul anilor, în nobila profesie de dascăl.

Un om care a dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului, un om care va dăinui mereu în amintirea tuturor!” se arată în mesajul instituției.

Cu profunda tristete, toti, cei care i-am fost colegi de serviciu în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, deplângem pierderea unui om, unui caracter, unei persoane cu mult bun-simt, seriozitate si devotament profesional.

Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu, până mai ieri membru al comunității academice din cadrul instituției de învățământ superior gorjene, a trecut prematur în neființă. Dumnezeu să te odihnească în pace, colega noastră! Nu te vom uita niciodată!

Sincere condoleante celor greu încercați!”, a fost și mesajul lui Virgil Ion Popovici, lector universitar în cadrul UCB, potrivit Gorj Online.

ADVERTISEMENT