News

Doliu în lumea artistică. A murit Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului folcloric “Doina Oltului”

20.06.2020 | 12:15
Doliu in lumea artistica A murit Costinel Alecsandrescu fostul director al Ansamblului folcloric Doina Oltului
Doliu în lumea artistică. A murit Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului folcloric "Doina Oltului". Sursa foto: Facebook / Costinel Alecsandrescu
ADVERTISEMENT

Fostul director al Ansamblului folcloric „Doina Oltului”, Costinel Alecsandrescu, a murit, sâmbătă dimineață, la vârsta de 46 de ani.

Costinel Alecsandrescu, fost director la Ansamblul folcloric „Doina Oltului”, a murit, sâmbătă dimineața, după ce i-a spus soției sale că se simte rău, notează România TV.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se afla alături de soție în casaa lor din Tufeni, iar femeia a sunat la 112, dar nu a mai așteptat ambulanța și a decis să-și ducă singură soțul la spital.

Costinel Alecsandrescu a murit la doar 46 de ani

În drum spre unitatea medicală s-a întâlnit cu ehipajul medical de la Ambulanță, care l-au preluat pe bărbat și au mers spre Spitalul Slatina.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, acesta a intrat în stop cardio-respirator și, cu toate că a fost resuscitat, acesta nu și-a revenit și a fost declarat decedat.

Acum, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina.

ADVERTISEMENT

Costinel Alecsandrescu, fost preot, era cunoscut drept un foarte bun interpret de muzică populară.

Fostul director al Ansamblului folcloric „Doina Oltului” era un bun prieten de-al lui Costin Mărculescu

De altfel, printre ultimele sale postări pe pagina lui de Facebook se află și o interpretare a sa pe ritmuri grecești, înregistrată la un eveniment în Pitești.

Fostul director al Ansamblului folcloric „Doina Oltului” era un prieten al actorului Costin Mărculescu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Costinel Alecsandrescu s-a aflat printre primii care au anunțat, în noaptea de 10 spre 11 iunie, pe rețelele sociale, că actorul a decedat.

„S-a stins din viata bunul meu prieten si coleg de scena Costin Marculescu!! De astazi vom fi mai tristi fara umorul tau nemarginit! Dumnezeu sa te aseze in cetele dreptilor!

O sa postez in memoria ta melodia pe care ma puneai sa ti-o cant atunci cand ma sunai noaptea! Ramas bun tizule!”, scria, la vremea aceea, Costinel Alecsandrescu, pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: