Life

Doliu în lumea filmului. Actorul George Segal a murit la 87 de ani. Familia a făcut anunțul

24.03.2021 | 08:29
Doliu in lumea filmului Actorul George Segal a murit la 87 de ani Familia a facut anuntul
ADVERTISEMENT

George Segal, actorul american cunoscut pentru rolul din filmul „Cui îi e frică de Virginia Woolf” (1966), a murit la vârstă de 87 de ani. Tristul anunț a fost făcut de familie în mai multe tabloide din Statele Unite ale Americii. 

Sonia, soția regretatului artist, a transmit că familia trece prin momente dureroase după ce actorul a încetat din viață din cauza unor complicații care au apărut după o intervenție chirurgicală. Femeia nu a oferit prea multe detalii, fanii vedetei fiind în doliu.

ADVERTISEMENT

Actorul, care a luat fost nominalizat la Oscar, a jucat alături de mari actori, printre care se numără Richard Burton și Elizabeth Taylor. George Segal i-a făcut pe oameni să râdă prin producțiile în care a apărut, una dintre acestea fiind serialul „Familia Goldberg”.

Doliu în lumea filmului. A murit actorul american George Segal

„Familia anunță cu durere că în această dimineață George Segal a decedat din cauza unor complicații survenite după o intervenție chirurgicală”, a transmis Sonia Segal pentru publicațiile „Variety” și „Deadline Hollywood”.

ADVERTISEMENT

Starul american a avut o carieră care a durat mai bine de 6 decenii, perioadă în care a excelat în diferite ipostaze de la comedie până la dramă. A devenit cunoscut datorită rolurile din televiziune, dar și în calitate de proprietar al unei reviste de modă.

„Îmi va fi dor de căldura, umorul, camaraderia și prietenia lui. El a fost un om minunat”, a declarat agentul său Abe Hoch, pe una dintre paginile sale de socializare, moartea artistului lăsând un gol imens în sufletele celor care l-au îndrăgit.

ADVERTISEMENT

„Prin pură soartă, am ajuns să găsesc persoana perfectă pentru a juca Pops”, a declarat producătorul Adam F. Goldberg pe Twitter.

„La fel ca bunicul meu, George era un copil cu inima cu o scânteie magică”, a completat cel care l-a pus pe George Segal în rolul din serialul „Familia Goldberg”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe lângă cariera cinematografică, îndrăgostit pe viață de banjo, George Segal a realizat în anul 1981 un spectacol muzical la Carnegie Hall, în New York, cu trupa sa The Beverly Hills Unlisted Jazz Band.

ADVERTISEMENT