Life

Doliu în lumea filmului! Actorul Tyree Boyce, cunoscut din seria „Twilight”, descoperit mort alături de iubita sa

19.05.2020 | 16:08
Doliu in lumea filmului Actorul Tyree Boyce cunoscut din seria Twilight descoperit mort alaturi de iubita sa
ADVERTISEMENT

O veste tristă a căzut astăzi ca un trăsnet asupra fanilor din întreaga lume ai celebrei serii de filme „Twilight/Amurg”. S-a stins din viață Tyree Boyce, actorul care i-a dat viață lui Tyler Crowley, unul dintre prietenii Bellei, personaj interpretat de Kristen Stewart. În vârstă de doar 30 de ani, starul american a fost găsit fără suflare în locuința sa din Las Vegas.

A murit actorul Tyree Boyce, cunoscut datorită rolului din serie „Twilight”

Potrivit rudei care a făcut descoperirea înfiorătoare, alături îi era și iubita, Natalie Adepoju (27 de ani), decedată la rândul său. În ceea ce privește cauzele care au dus la producerea tragediei, acestea vor fi stabilite în urma anchetei demarate de autorități.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, totul rămâne învăluit în mister, notează publicațiile de peste ocean, precizând că Boyce se mutase de curând în Las Vegas pentru a fi aproape de familie.

În ultimele săptămâni, actorul făcea naveta la Los Angeles pentru a continua munca în domeniu și pentru a rămâne în contact cu fiica sa, Alaya, în vârstă de 10 ani. „Vărul lui Greg a observat, într-o dimineață, că mașina lui  este încă în fața casei. S-a îngrijorat pentru că știa că acesta trebuie să fie în Los Angeles. S-a dus la el și l-a găsit mort”, a precizat o sursă apropiată familiei.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant postat în ziua în care a împinit 30 de ani

În decembrie, Tyree a împlinit vârsta de 30 de ani, ocazie cu care le-a transmis fanilor un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare, îndemnându-i să nu-și piardă optimismul.

În postarea respectivă, actorul nu se sfia să recunoască faptul că a făcut multe greșeli de-a lungul vieții, fără să intre, însă, în detalii pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, nu credeam că o să apuc vârsta de 30 de ani. La fel ca oricine altcineva, am făcut greșeli pe parcursul vieții, dar acum este una din acele zile când mă gândesc doar la vremurile bune. Ce timpuri trăim! Hai să facem restul anului cel mai bun din viața noastră!”, a scris Tyree Boyce pe contul său de Instagram.

În afară de rolul din “Twilight”, Boyce a mai jucat în scurtmetrajul “Apocalypse”, iar recent luase decizia de a-şi deschide un restaurant, unde băuturile urmau să aibă nume de rapperi celebri. Din păcate, nu a mai apucat să-și vadă visul dus la îndeplinire.

ADVERTISEMENT

Cât despre cauzele decesului său și al partenerei cu trei ani mai tânără, chiar dacă acestea nu au fost făcute publice, The Mirror susține că în apartament a fost descoperită o substanţă albă necunoscută. Sursele publicației relatează în continuare că ar putea fi vorba despre un drog pe care cei doi l-ar fi consumat cu câteva ore înainte de producerea tragediei.

ADVERTISEMENT