Life

Doliu în lumea filmului. Jason David Frank, actorul din Power Rangers, a murit la 49 de ani

Jason David Frank, actorul din celebrul serial Power Rangers, a murit la vârsta de 49 de ani. Care ar fi fost cauza decesului.
20.11.2022 | 22:54
Doliu in lumea filmului Jason David Frank actorul din Power Rangers a murit la 49 de ani
Jason David Frank, actorul din Power Rangers, a murit la 49 de ani. Sursa foto: IMDb/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jason David Frank, actorul din serialul Power Rangers, a murit la vârsta de numai 49 de ani. În afară de cariera în lumea filmului, a fost și luptător MMA.

Jason David Frank, actorul din Power Rangers, a murit la 49 de anji

Regretatul actor a interpretat rolul lui Tommy Oliver, unul dintre personajele principale din serialul Power Rangers, care a devenit celebru în anii ’90.

ADVERTISEMENT

Jason David Frank și-ar fi pus capăt zilelor, potrivit TMZ. Justine Hunt, reprezentantul său, a declarat, pentru publicația citată, că actorul a decedat în Texas, fără a oferi alte detalii.

Deocamdată, familia lui Frank nu a făcut nicio declarație în legătură cu decesul său. În mediul online au apărut discuții despre moartea actorului înainte ca aceasta să fie confirmată oficial.

ADVERTISEMENT

Antrenorul și bunul său prieten, Mike Bronzoulis, a distribuit pe Facebook o imagine cu actorul din Power Rangers.

Reprezentantul actorului a cerut să fie respectată intimitatea familiei și prietenilor, care trec printr-o perioadă grea.

ADVERTISEMENT

“Vă rugăm să respectați confidențialitatea familiei și a prietenilor săi în această perioadă oribilă, în timp ce ne confruntăm cu pierderea unei ființe umane atât de minunate.

Și-a iubit foarte mult familia, prietenii și fanii. Ne va fi cu adevărat dor de el.”, a mai declarat Justine Hunt pentru The U.S. Sun.

ADVERTISEMENT

Actorul Walter Jones, care a fost coleg de platou cu Frank în Power Rangers, a declarat că acesta “a fost o sursă de inspirație pentru atât de mulți oameni.

Prezența lui ne va lipsi foarte mult. Este atât de trist să pierdem încă un membru al familiei noastre Ranger.”

Cine a fost Jason David Frank

Jason David Frank a devenit cunoscut datorită rolului din seria originală a francizei “Mighty Morphin Power Rangers”, care datează din 1993, de la debutul seriei pentru copii.

Actorul l-a interpretat pe Tommy Oliver, fiind introdus ca unul dintre cei șase super-eroi care luptă împotriva infracțiunilor sau monștrilor, mascat complet și cu abilități de kung-fu.

Acesta a jucat și în alte proiecte ale francizei, cum ar fi Power Rangers Zeo, Turbo și Dino Thunder.

În viața reală, Jason David Frank a fost luptător MMA profesionist. Acesta a avut performanțe în toate disciplinele, cum ar fi Taekwondo, Muay Thai, Judo, Jiu-Jitsu brazilian și altele.

În perioada 2008 – 2010, actorul a luptat la nivel profesionist.

ADVERTISEMENT
Tags: