Life

Doliu în lumea filmului. Joseph Siravo a murit. Actorul din serialul Sopranes avea 64 de ani

13.04.2021 | 11:00
Doliu in lumea filmului Joseph Siravo a murit Actorul din serialul Sopranes avea 64 de ani
ADVERTISEMENT

Lumea filmului este în doliu după ce Joseph Siravo a murit la vârsta de numai 64 de ani. Actorul cunoscut pentru rolul din serialul „Sopranes” fusese diagnosticat cu o boală cumplită, care din păcate, i-a adus sfârșitul zilele trecute. 

Starul american a pierdut lupta cu boala de care suferea, cancer la colon, duminică, pe 11 aprilie. Cel care a confirmat tragica veste a morții sale a fost chiar managerul său, Andrew Tetenbaum.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fiica actorului, Allegra Okarmus, a spus același lucru pentru postul de televiziune BBC. Joseph Siravo a plecat din această lume fiind înconjurat de familie și de oamenii dragi, după cum a dezvăluit fiica sa, care este mândră că a avut un tată celebru.

Doliu în lumea artistică. Actorul Joseph Siravo a murit la 64 de ani

„Am fost alături de tatăl meu până în ultimele clipe. Sunt atât de norocoasă că l-am avut ca tată și știu că nu a plecat departe”, a scris fiica regretatului actor pe rețelele de socializare, unde a primit sute de mesaje de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

„Odihnește-te în pace, prietenul meu drag, care a dus o luptă incredibilă cu boala. Deja îmi este dor de tine. Ne vedem de cealaltă parte”, a scris în mediul online actorul și cascadorul Garry Pastore.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Garry Pastore (@garry_pastore)

Născut și crescut în Washington D.C., Joseph Siravo a debutat pe micile ecrane în „Carlito’s Way” (1993). La scurt timp a obținut rolul lui Johnny Soprano din renumitul serial difuzat la HBO „The Sopranos”, care a durat șase sezoane.

ADVERTISEMENT

Printre producțiile în care a fost distribuit regretatul actor american se numără: „For Life”, „The Blacklist”, „Made in Jersey”, „Dirty Sexy Money” sau „Law and Order”. De asemenea, a jucat și în producțiile: „Equity”, „Motherless Brooklyn”, „The Wannabe”, „Shark Tale” și „Night Falls on Manhattan”.

Pe lângă cariera în lumea cinematografică Joseph Siravo a fost actor de televiziune, remarcându-se și în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, dar și de teatru.

ADVERTISEMENT

Totodată, a jucat pe Broadway, în producții ca „Oslo” și „The Light in the Piazza”, ambele piese fiind premiate cu Tony. A fost unul dintre profesorii de actorie în diverse programe de acest gen din New York.

ADVERTISEMENT