Life

Doliu în lumea filmului. Mary Mara, actrița din Lege și ordine, a murit înecată

Mary Mara, actrița cunoscută pentru serialul Lege și ordine, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Vedeta de la Hollywood a murit înecată în timpul vacanței.
28.06.2022 | 21:27
Doliu in lumea filmului Mary Mara actrita din Lege si ordine a murit inecata
Actrița Mary Mara a murit înecată. Vedeta din Lege și ordine avea 61 de ani. Sursa foto: deadline.com
ADVERTISEMENT

Artista se afla la casa de vacanță a surorii sale, când a ieșit să se bucure de vremea frumoasă. A înotat în râul St. Lawrence din New York, dar nu a mai reușit să iasă la mal în ciuda faptului că era o sportivă foarte bună.

Actrița Mary Mara a murit înecată. Vedeta din Lege și ordine avea 61 de ani

Mary Mara a încetat din viață la doar 61 de ani, trupul actriței fiind luat de curenți. Vestea neașteptată a fost împărtășită cu fanii de reprezentantul său, care a declarat că regretata actriță a fost o persoană iubită, care le va lipsi tuturor.

ADVERTISEMENT

„Trupul lui Mary a fost găsit în această dimineață în mult iubitul ei Râu St Lawrence. S-a înecat în timp ce înota. Mary a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut.

Avea un simț al umorului minunat și o perspectivă unică asupra vieții. Încă îi amintesc prima dată când am văzut-o pe scenă în Mad Forest, în 1992.

ADVERTISEMENT

Era de-a dreptul captivantă, iubită și o să ne lipsească”, a spus reprezentantul regretatei artiste americană de televiziune și film originară din Syracuse, notează Variety.

Regretata actriță se afla în Thousand Islands, trupul neînsuflețit fiind dus de apă până în orașul Cape Vincent, New York. Descoperirea a fost făcută în jurul orei 08:10, după ce apropiații au sunat disperați la poliție.

ADVERTISEMENT

Mary Mara, moarte neașteptată. Actrița a fost luată de curenții unui râu

O persoană apropiată vedetei din Lege și ordine a declarat că obișnuia să vină la casa de vacanță a surorii sale pentru că îi plăcea mult zona, mai ales că temperaturile apei sunt răcoroase inclusiv în timpul verii.

Ulterior, oamenii legii au confirmat decesul actriței Mary Mara printr-un comunicat de presă. O autopsie urmează să fie efectuată la Biroul de Medicină Legală Jefferson County pentru o cauză oficială a morții acesteia.

ADVERTISEMENT

„Când ofiţerii, împreună cu pompierii și ambulanța Cape Vincent, au ajuns la fața locului, au descoperit o femeie decedată în râul St. Lawrence. Victima a fost identificată ca fiind Mary T, în vârstă de 61 de ani. Mara din Cape Vincent, NY. 

Ancheta preliminară sugerează că victima s-a înecat în timp ce înota. Corpul victimei nu prezenta alte semne care să indice vreo altercaţie”, au spus polițiștii.

Mary Mara a devenit cunoscută datorită rolul inspectorului Bryn Carson din Nash Bridges, dar și pentru aparițiile în dramele de primă audiență, cum ar fi ER și Lege și ordine. Actrița a apărut și în Mr. Saturday Night.

ADVERTISEMENT