Life

De ce a murit actorul Daniel Mickelson. Cauza morții a fost dezvăluită abia acum

Daniel Mickelson a murit la doar 23 de ani. Cauza morții a fost dezvăluită abia acum. Tânărul era cunoscut pentru rolul din serialul „Mani”.
30.09.2021 | 15:14
De ce a murit actorul Daniel Mickelson Cauza mortii a fost dezvaluita abia acum
Doliu în lumea Hollywood-ului. Actorul Daniel Mickelson a murit la doar 23 de ani. Sursa foto mirror.co.uk
ADVERTISEMENT

Actorul Daniel Mickelson s-a stins din viață în luna iulie la vârsta de 23 de ani. Cauza morții s-a aflat abia acum. Supradoză accidentală de droguri.

Tânărul era cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul „Mani”.

Apropiații și fanii au fost extrem de îndurerați de dispariția actorului la o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT

De ce a murit actorul Daniel Mickelson

Daniel Mickelson s-a stins din viață pe 4 iulie 2021. Actorul avea doar 23 de ani și era cunoscut pentru rolul din serialul „Mani” (2019), dar și pentru cel din filmul horror „The Killer Clown Meets the Candy Man” (2019). Cauza morții a fost făcută publică după mai bine de două luni de la dispariția tânărului.

Tânărul era încă la începutul carierei în lumea filmului și avea deja un număr mare de fani. Din păcate, Daniel Mickelson a trecut în neființă mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Sora lui, Meredith Mickelson, este cea care a oferit vestea tristă și neașteptată, potrivit publicației The Independent.

„Inima mea este în bucăți (…) Mi-am pierdut fratele, cel mai bun prieten și cealaltă jumătate a inimii mele. Nu există o persoană pe care am iubit-o mai mult decât pe el”, a scris sora lui pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MEREDITH MICKELSON (@meredithmickelson)

Cauza morții a fost dezvăluită abia acum

Medicii au declarat că în organismul tânărului au fost descoperite fentanil (un analgezic destul de puternic) și cocaină. Moartea sa este considerată un accident.

Vedetele de la Hollywood deplâng moartea actorului

Mai multe vedete și-au exprimat regretul după anunțul cumplit, printre care și Paris Hilton, Kaia Gerber și Patrick Schwarzenegger, fiul lui Arnold Schwarzenegger. Acesta din urmă a transmis că se va ruga pentru bunul său prieten dispărut mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc acel moment în care am stat pe canapea și am vorbit o zi întreagă în limba noastră secretă și am continuat să facem asta de fiecare dată când ne vedeam.

Aș vrea să dăm timpul înapoi la acel moment. Aș vrea să folosim iar frazele care enervau pe toată lumea, dar ne făceau să râdem mereu. Aș vrea să stau pe podeaua din baie, singurul loc în care aveam semnal WiFi, pentru a nu rata niciun apel de la tine.

Îți mulțumesc că ai adus atâtea zâmbete și bucurii în lume. Nimic nu va mai fi la fel fără tine. Te iubesc, Daniel”, a scris actrița Kaia Gerber pe Instagram.

ADVERTISEMENT