Life

Doliu în lumea manelelor. A murit un celebru lăutar

Doliu în breasla lăutărească din România. Un artist cunoscut din Prahova a încetat din viață. Familia și prietenii îl plâng.
23.05.2023 | 00:20
Doliu in lumea manelelor A murit un celebru lautar
Doliu în breasla lăutărească din România. Un artist cunoscut din Prahova a încetat din viață. Familia și prietenii îl plâng. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea manelelor. În urmă cu puțin timp a murit un celebru lăutar. Foarte multe persoane sunt de părere că a plecat la Ceruri mult prea tânăr. Pe rețelele de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe.

Doliu în breasla lăutărească din România. Un artist cunoscut din Prahova a încetat din viață. Familia și prietenii îl plâng

Breasla lăutărească din România este în doliu după ce Tony de la Ploiești a încetat din viață. Artistul era cunoscut în județul Prahova, dar și în restul țării. În prezent, nu se cunoaște cauza care a dus la moartea prematură a artistului.

ADVERTISEMENT

Oamenilor și colegilor din industria muzicală nu le vine să creadă că manelistul a murit atât de tânăr. David Artistul a rămas șocat la aflarea veștii, asta pentru că în urmă cu o săptămână au susținut împreună un eveniment.

„Dumnezeu să te ierte prietene… mare păcat de tine și de tinerețea ta”, a scris acesta pe Facebook. „Offf. Cu regret în suflet scriu acest mesaj despre prietenul meu și colegul nostru, al lăutarilor. 

ADVERTISEMENT

Tony de la Ploiești nu-mi vine să cred că ai plecat la Ceruri așa de tânăr. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a completat George Zincă în social media, unde a publicat și o imagine cu regretatul artist.

Tony de la Ploiești, între manele și muzică bisericească

Tony de la Ploiești era divorțat și are un băiat care a rămas cu fosta parteneră de viață. În mediul virtual apărea tot timpul vesel și cu zâmbetul pe buze. Avea evenimente și nu se plângea de lipsa concertelor, fiind prieten bun cu mulți dintre lăutarii din țara noastră.

ADVERTISEMENT

În plus, se împărțea între manele și muzică bisericească. Nu de puține ori a apărut în live-urile și filmările sale slăvindu-L pe Dumnezeu, cel de la care primise talentul pentru cântat și vocea cu care i-a încântat pe oameni până acum.

„Amin, mai trebuie să cântăm și pentru Dumnezeu și să nu uităm cine ne-a dat acest dar”, scria regretatul lăutar în luna februarie, chiar de Dragobete, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

În prezent, rudele lui Tony de la Ploiești se pregătesc pentru a-l conduce pe ultimul drum. Momentan nu se știe când și nici unde va avea loc slujba de înmormântare, dar cel mai probabil fanii săi vor afla amănuntele cât de curând.

ADVERTISEMENT