News

Doliu în lumea medicală din România. A murit Dr. Marian Iliescu, un renumit medic ginecolog

Doliu în lumea medicală din România. A murit Dr. Marian Iliescu, un renumit medic ginecolog, cu peste 40 de ani de carieră.
04.10.2022 | 11:22
Doliu in lumea medicala din Romania A murit Dr Marian Iliescu un renumit medic ginecolog
A murit Dr. Marian Iliescu, un renumit ginecolog. Sursa foto: Unsplash, MedLife/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dr. Marian Iliescu, un cunoscut și apreciat medic primar obstetrică-ginecologie, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de MedLife, clinica la care a lucrat în ultimii 12 ani.

A murit Dr. Marian Iliescu, un renumit ginecolog

Dr. Marian Iliescu a fost medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în oncologia ginecologică și experiență notabilă în uroginecologie și patologia sânului.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul ginecolog și-a dedicat mai bine de 40 de ani din viață profesiei de medic, fiind unul dintre cei mai apreciați.

Acesta a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacia “Victor Babeș” din Timișoara. Ulterior, Dr. Iliescu și-a desfășurat activitatea în București, la Spitalul Sf. Pantelimon, acolo unde a lucrat timp de 12 ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a lucrat timp de 18 ani la Spitalul Filantropia, acolo unde a fost șef de secție.

Din 2010, Dr. Marian Iliescu s-a alăturat echipei MedLife, în cadrul Life Memorial Hospital. În această perioadă a fost atât mentor și coordonator, cât și “un exemplu de pasiune și optimism pentru toți colegii săi”, scrie hotnews.ro.

Medicul a fost apreciat de numeroase persoane care i-au trecut pragul de-a lungul timpului.

Totodată, clinica MedLife transmite condoleanțe familiei renumitului medic.

Mai multe pierderi în lumea medicală din România, în 2022

În luna iulie, unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din Iași s-a stins din viață în urma unei înțepături de albine. Este vorba despre medicul Vadim Sârbu, fondatorul clinicii Diadent din oraș.

ADVERTISEMENT

Medicii au încercat să-l salveze pe regretatul stomatolog, însă nu au mai putut face nimic.

În iunie, un reputat doctor în medicina muncii a încetat din viață. Este vorba despre Marinela Ecea, care lucra la Aria Clinic.

Colegii și-au luat rămas-bun de la medic prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe rețelele sociale. În mesajul respectiv, doctorița a fost descrisă ca fiind un om minunat, cu suflet mare.

ADVERTISEMENT

 “Anunțăm cu multă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, doamna Dr. Marinela Ecea.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă amintirea unui om minunat, a unui medic desăvârșit, care va rămâne mereu în gândurile noastre.

Ne va lipsi mult Marinela, omul cald și echilibrat, colega adevărată, mereu un sprijin pentru noi toți, prietena cu zâmbet blând și vorbe bune.

Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris colegii medicului Marinela Ecea pe Facebook.

Pe 22 aprilie, un alt medic renumit s-a stins din viață. Este vorba despre Prof. dr. Dan Coliță, o personalitate marcantă în lumea hematologiei autohtone și coordonatorul primului transplant de măduvă din Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: