News

Doliu în lumea medicală din România. Un doctor renumit în anestezie și terapie intensivă a murit

28.06.2020 | 17:06
Doliu in lumea medicala din Romania Un doctor renumit in anestezie si terapie intensiva a murit
Doliu în lumea medicală din România. Un doctor renumit în anestezie și terapie intensivă a murit. Sursa foto: dcmedical.ro
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea medicală din România, după ce un doctor renumit în anestezie și terapie intensivă a murit.

Manuela Stănculescu, unul dintre cei mai prestigioși medici din țară, s-a stins din viață, la vârsta de 82 de ani.

ADVERTISEMENT

Renumită în zonele de anestezie și terapie intensivă, aceasta a fost răpusă de o afecțiune de care suferea de mai mult timp.

Lumea medicală din România este în doliu: Manuela Stănculescu, un doctor renumit, a murit

Sistemul medical din România, greu încercat în ultimele patru luni de pandemia de Covid-19, a primit sâmbătă o nouă lovitură.

ADVERTISEMENT

Colectivul medicilor a înregistrat o pierdere imensă, după ce s-a stins din viață doamna doctor Manuela Stănculescu, specialist în anestezie și terapie intensivă.

Aceasta a decedat în urma unui anevrism de aortă, scriu jurnaliștii de la Cancan.

Mesaj de condoleanțe din partea profesorului Șerban Bubenek

Anunțul decesului Manuelei Stănculescu a fost făcut de către Prof. dr. Șerban Bubenek, președintele Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă (S.R.A.T.I.), cel care a transmis și un mesaj de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

”Astăzi 27 iunie 2020 Dr. Manuela Stănculescu, Marea Doamnă a anesteziei și terapiei intensive adresate pacientului oncologic, s-a mutat la Domnul!

Prin dispariția distinsei și remarcabilei noastre colege Manuela Stănculescu, una dintre conștiințele curate ale lumii medicale Românești, întreaga noastră comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă.

ADVERTISEMENT

Va rămâne pentru totdeauna în memoria colegilor și a pacienților Domniei Sale prin exemplul său de devoțiune și empatie. Un ultim omagiu îi va putea fi adus Luni 29 Iunie ora 13.00 la Cimitirul din Sinaia.

Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească! Cu adâncă tristețe, În numele Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă (S.R.A.T.I.): Prof. dr. Șerban Bubenek – Președinte”, a spus medicul ATI, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT