ADVERTISEMENT
News

Doliu în lumea medicală. Un cunoscut ortoped a fost răpus de coronavirus

Autor: Bogdan Solomon | 06.01.2021 | 20:13
Doliu în lumea medicală. Un cunoscut ortoped a fost răpus de coronavirus
Medicul Mihai Horia Nicolae a fost răpus de coronavirus. Sursa foto: Colaj Fanatik

Lumea medicală din România este, de astăzi, mult mai săracă. Mihai Horia Nicolae (68 de ani), şef al Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia, s-a stins din viață în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Absolvent al Facultăţii de Medicină din Bucureşti, promoţia 1978, dr. Nicolae a fost timp de 35 de ani medic specialist ortopedie-traumatologie la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud.

În decursul carierei profesionale a efectuat peste 10.000 de operaţii, dar cel mai mult se mândrea că a realizat prima endoproteză de şold din judeţul Constanţa, în 1987. „Domnul doctor a fost un om foarte bun, un profesionist! Este o adevărată pierdere. Întregul colectiv al spitalului Mangalia transmite familiei sincere condoleanțe”, a declarat pentru replicaonline.ro Alina Dan, managerul Spitalului Mangalia.

Medicul Mihai Horia Nicolae a fost răpus de coronavirus

Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae.

ADVERTISEMENT

Dispariţia prematură a colegului nostru este un adevărat şoc pentru lumea medicală din judeţul Constanta şi mai ales pentru Ortopedia dobrogeana.

La spitalul municipal Mangalia, domnul doctor Nicolae activa de mai mulţi ani, timp în care a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi.

În calitate de şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, îşi trata colegii şi pacienţii, deopotrivă, cu respect şi altruism.

ADVERTISEMENT

Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanţe şi regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veşnică în lumea celor drepţi, dragul nostru coleg!”, au transmis colegii de la Spitalul Municipal Mangalia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE