News

Doliu în lumea medicinei! Șefa compartimentului ATI de la Parhon a murit de COVID-19

29.12.2020 | 07:16
Doliu in lumea medicinei Sefa compartimentului ATI de la Parhon a murit de COVID19
Mariana Ileana Greere a încetat din viață din cauza COVID-19. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea medicinei! Medic primar ATI și șefă a Compartimentului ATI a Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon – București, Mariana Ileana Greere s-a stins din viaţă.

Totul s-a petrecut după o luptă crâncenă cu noul coronavirus. Se știe despre aceasta că s-a infectat în timp ce salva vieţile altor pacienţi.

ADVERTISEMENT

Din păcate starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, motiv pentru care fiica ei a lansat un apel disperat în mediul online pentru a se dona sânge necesar pentru transfuzie.

Doliu în lumea medicală!

”O viață întreagă a îngrijit cu simț de răspundere oameni. Le mulțumesc celor care ostenesc ca ea să depășească această încercare. De abia aștept să o am înapoi sănătoasă acasă”, scria în urmă cu ceva timp aceasta pe pagina de Facebook “N-avem SANGE”

ADVERTISEMENT

Între timp, conducerea Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă transmite condoleanțe familiei. A făcut-o chiar prin vocea profesorului dr. Șerban Bubenek, președintele S.R.A.T.I.

“Distinsa și draga noastră Colegă Dr. Mariana Ileana Greere, medic primar ATI și șefă a Compartimentului ATI a Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon – București a căzut la datorie și s-a mutat la Domnul”, a spus prof. dr. Șerban Bubenek.

ADVERTISEMENT

„Prin dispariția remarcabilei noastre colege Mariana Ileana Greere, medicii ATI din România plătesc un nou și nedrept tribut acestei cumplite pandemii, iar întreaga noastră comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă.

Va rămâne pentru totdeauna în memoria colegilor și a pacienților Domniei Sale prin exemplul Său de devoțiune și empatie.

ADVERTISEMENT

Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească”, a mai adăugat acesta, la puține momente după ce a aflat de dispariția șefei departamentului ATI de la Parhon.

 

 

ADVERTISEMENT