News

Doliu în lumea mondenă. O vedetă Netflix s-a sinucis la 23 de ani. Tânăra fusese abuzată în adolescență

05.08.2020 | 22:31
Doliu in lumea mondena O vedeta Netflix sa sinucis la 23 de ani Tanara fusese abuzata in adolescenta
ADVERTISEMENT

Daisy Coleman a devenit celebră după ce a jucat în documentarul „Audrie & Daisy” de pe platforma Netflix, un documentar care a prezentat două cazuri dureroase de viol din SUA.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a apărut în documentarul care se concentra pe povestea unor fete violate în anii 2010, alături de o altă fată.

ADVERTISEMENT

Anunțul morții tinerei a fost făcut de mama Melinda, cea care a transmis vestea tristă fanilor, șocați de moarta prematură a vedetei.

Daisy Coleman, o tânăra violată în urmă cu 10 ani, s-a sinucis

A fost cea mai bună prietenă a mea și o fiică uimitoare. Aș fi vrut să iau durerea de la ea!“, a declarat mama fetei pentru tmz.com.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziare.com, Daisy a fost violată în 2012 când avea 14 ani, la o petrecere din Missouri. Nimeni nu a fost tras la răspundere.

Nu și-a revenit niciodată din ceea ce i-au făcut acei băieți și nu este corect. Fetița mea a dispărut”, a completat Melinda Coleman.

ADVERTISEMENT

În documentarul de pe Netflix a fost prezentat și cazul fetei Audrie Pott, violată în 2012 când avea 15 ani. Audrie s-a sinucis la 10 zile de la viol.

Daisy Coleman și-a pierdut și fratele într-un accident de mașină în 2018, destinul familiei Coleman fiind cu adevărat tragic.

ADVERTISEMENT

Fata nu a avut liniște nicio clipă din momentul în care a anunțat poliția că a fost violată. Locuitorii din micuțul orășel de provincie unde locuia Daisy au hărțuit-o permanent, fiind de părere că tânăra a inventat violul.

Cu toate acestea, violatorul Matthew Barnett și-a recunoscut ulterior vina și a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Documentarul subliniază modul în care victimele violului sunt puse la zid de societate, ca și cum ar merita ceea ce au pățit, în momentul în care violatorii sunt persoane credibile din societate.

ADVERTISEMENT