Life

Doliu în lumea muzicală. S-a stins din viață Brett Tuggle, membrul trupei Fleetwood Mac 

A murit Brett Tuggle, membrul trupei Fleetwood Mac. Artistul avea 70 de ani și se lupta de mai mult timp cu o boală severă, care în cele din urmă l-a răpus.
22.06.2022 | 18:30
Doliu in lumea muzicala Sa stins din viata Brett Tuggle membrul trupei Fleetwood Mac
Din ce cauză a murit Brett Tuggle, membrul trupei Fleetwood Mac. Sursa foto: People.com
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea muzicală. Brett Tuggle, membrul trupei Fleetwood Mac, a plecat din această lume la vârsta de 70 de ani. Artistul ducea o luptă cu o boală grea.

Boala care l-a răpus pe Brett Tuggle

Brett Tuggle a murit din cauza cancerului, afecțiune care în ultima vreme i-a provocat complicații cărora nu le-a mai putut face față. Decesul a fost confirmat de către fiul lui Matt, la începutul săptămânii, transmite people.com

ADVERTISEMENT

Matt s-a arătat profund afectat de pierderea tatălui său, ”atât de mult iubit de familia lui”, după cum a spus chiar el.

”Familia i-a fost alături pe toată durata bolii sale. A fost un tată drăguț. Mi-a dat muzică în viața mea”, a mai continuat fiul lui Brett Tuggle.

ADVERTISEMENT

Brett Tuggle s-a născut în Denver, Colorado. Încă de mic părinții l-au dat la lecții de pian și chitară. Și-a început cariera muzicală cu mici concerte în Denver.

În anul 1981 profesia sa a luat amploare când a cântat alături de John Kay & Steppenwolf, înainte de a-l cunoaște pe Springfield și să se alăture trupei sale. Ulterior, au urmat turnee cu David Lee Roth, între 1986 și 1994, iar în 1988  a făcut furori cu hit-ul ”Just Like Paradise”.

ADVERTISEMENT

”Dulcele nostru Brett Tuggle a ajuns acasă în seara asta. Dumnezeu să-i binecuvânteze spiritul frumos”, a scris și Steppenwolf pe rețelele de socializare.

Tuggle a făcut parte din Fleetwood Mac din 1997 până în 2018, an în care a fost demis din formație, însă nu a dorit să intre în conflict cu foștii lui colegi.

ADVERTISEMENT

Mesaje de condoleanțe pentru Brett Tuggle, din partea colegilor de breaslă

Pe rețelele de socializare au apărut acum mulțimi de mesaje de condoleanțe față de moartea cântărețului. Chitaristul David Lee Roth, Billy Sheehan, și-a exprimat și el regretul pe Twitter:

”Brett Tuggle, cu adevărat o ”armă secretă” a trupei și a turneului Eat ”Em & Smile”.

Iubit de toți cei care l-au cunoscut vreodată și înzestrat cu un talent suprem — Odihnește-te în pace. Nu te vom uita niciodata”, a scris Billy Sheehan.

ADVERTISEMENT