Life

Doliu în lumea muzicii. A murit Alexandru Burlacu de la Doina Argeșului, la doar 27 de ani

Doliu în lumea muzicii, după ce un membru de la Doina Argeșului, Alexandru Burlacu, a murit la doar 27 de ani.
11.07.2021 | 15:52
Doliu in lumea muzicii A murit Alexandru Burlacu de la Doina Argesului la doar 27 de ani
ADVERTISEMENT

Un membru al orchestrei „Doina Argeșului” și-a pierdut viața la doar 27 de ani. Este vorba despre instrumentistul Alexandru Burlacu, care s-a stins din viață sâmbătă seara, răpus de o boală cruntă.

Tânărul de 27 de ani urma să-și sărbătorească ziua de naștere pe 1 august, potrivit jurnaluldearges.ro. Tânărul era din Câmpulung și absolvise liceul Dinu Lipatti”. Partenera lui de viață este cea care a dat vestea tragică.

ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii. A murit Alexandru Burlacu de la Doina Argeșului, la doar 27 de ani

Alexandru Burlacu, instrumentistul care făcea parte din ansamblul „Doru și Doina Argeșului”, a murit la vârsta fragedă de 27 de ani.

Artistul a fost răpus de o boală gravă și iubita lui este cea care a făcut anunțul devastator pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Îndurerată, partenera lui Alexandru Burlacu a scris un mesaj lung și emoționant pe pagina ei, devastată după pierderea bărbatului pe care îl iubea din tot sufletul.

Cristina, iubita lui Alexandru, nu a menționat de ce boală suferea artistul. Aceasta a sperat până în ultima clipă că partenerul ei își va reveni, însă acest lucru nu s-a întâmplat, din păcate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta nu a vrut să posteze fotografii alături e iubitul ei, care nu era deloc într-o formă bună din cauza bolii de care suferea.

Ce a postat iubita instrumentistului

Mesajul iubitei lui Alexandru Burlacu a fost unul emoționant și devastator. Moartea tânărului artist a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au iubit.

ADVERTISEMENT

„Inima mea a încetat să mai bată preț de câteva secunde, dar inima lui s-a oprit definitiv. Sunt multe cuvinte de spus, dar în același timp şi o durere enormă. Dumnezeu mi-a luat de lângă mine viitorul, fericirea în toate formele ei și speranța! 

Am promis că voi rămâne lângă tine pentru totdeauna, indiferent de ce s-ar întâmpla, dar se pare că “totdeauna” a fost prea puțin.. încă nu am puterea să accept ceea ce se întâmplă şi totuși cred că vei deschide ochișorii și-mi vei spune că mă iubești!

Nu știu dacă ăsta e destinul sau doar viața nedreaptă… în loc să ne declarăm iubirea cu ocazia aniversării noastre, ai ales să pleci, să-ți spun ADIO!

Golul din inima mea nu-l va înlocui nimeni niciodată pentru că ai fost mult prea special ca să te poate înlocui cineva.

N-am vrut să pun poze cu tine din ultima ta perioadă, cu speranța că te vei face bine și nu vrei ca prietenii tăi să te vadă așa dar, din păcate, doar pozele mi-au mai rămas; pozele și melodiile tale… Dacă până acum am fost eu îngerul tău, de acum înainte, tu vei fi îngerul meu!

Să ai drum lin spre ceruri, sufletul, inima și viața mea, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi necondiționat și sper să mă veghezi din ceruri și să mă iubești la fel de mult.

M-ai iubit până la sfârșitul vieții tale, iar eu te voi iubi până la sfârșitul vieții mele!
Cu drag,

A ta iubită, Cristina”, a scris iubita instrumentistului pe Facebook.

Cristina, îndurerată de moartea lui Alexandru Burlacu, iubitul ei
Cristina, îndurerată de moartea lui Alexandru Burlacu, iubitul ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT