News

Doliu în lumea muzicii! A murit DJ Morillo, creatorul hitului ”I Like to Move It”

01.09.2020 | 22:20
Doliu in lumea muzicii A murit DJ Morillo creatorul hitului I Like to Move It
ADVERTISEMENT

Toamna vine cu o veste cât se poate de tristă pentru fanii lui Erick Morillo, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJ ai anilor ’90, întipărit în memoria împătimiților genului drept creatorul hitului „I Like to Move It”.

Acesta a fost găsit fără suflare de polițiști în locuința sa din Miami, Statele Unite ale Americii, în urma unui apel la numărul unic de urgență 911, efectuat la ora locală 10:42, potrivit informațiilor furnizate de autorități.

ADVERTISEMENT

Decesul ale cărui cauze sunt la ora redactării articolului învăluite în mister a survenit la doar câteva săptămâni după ce muzicianul columbian în vârstă de 49 de ani a fost arestat și pus sub acuzare pentru agresarea sexuală a unei tinere.

Veste tristă din lumea muzicii. A murit DJ Morillo

„I Like TO Move IT”, cântecul care l-a propulsat pe primele locuri în topurile de specialitate, răsună chiar și acum în difuzoare la party-urile organizate în toate colțurile lumii, deși au trecut mai bine de 26 de ani de la lansare.

ADVERTISEMENT

Cariera demnă de o adevărată legendă a muzicii house a fost umbrită, însă, de nenumăratele scandaluri în care DJ-ul columbian a fost implicat în ultimii ani.

Cel mai recent s-a petrecut cu doar câteva săptămâni înainte de deces, când o tânără colegă l-a acuzat de agresiune sexuală. „M-a drogat și m-a dus în cameră cu scopul de a întreține raporturi sexuală, profitând de faptul că în acele momente eram, practic, inconștientă.

ADVERTISEMENT

M-am trezit a doua zi dezbrăcată, în pat, cu domnul Morillo dormind lângă mine. Abia atunci am realizat ce s-a întâmplat, de fapt”, le-a povestit femeia anchetatorilor.

Morillo, care a negat vehement acuzațiile, ar fi trebuit să se prezinte vineri la tribunal pentru a-și afla sentința în acest proces. Într-un interviu acordat recent, DJ-ul a recunoscut, însă că toate aceste derapaje i-au afectat nu doar cariera, ci și sănătatea.

ADVERTISEMENT

Din cauza ketaminei injectabile, legenda muzicii house, medicii au fost la un pas să îi amputeze un braț. În ceea ce privește decesul său, cauzele sunt necunoscute, ancheta aflându-se, momentan, potrivit poliției din Miami Beach, în stadiile preliminare.

ADVERTISEMENT