News

Doliu în lumea muzicii. Cântăreața rap Chynna Rogers a murit la doar 25 de ani

09.04.2020 | 11:11
Doliu in lumea muzicii Cantareata rap Chynna Rogers a murit la doar 25 de ani
ADVERTISEMENT

Cântăreața rap Chynna Rogers a murit la doar 25 de ani, iar cauzele deccesului nu au fost date publicității deocamdată.

Cântăreața rap Chynna Rogers a murit la doar 25 de ani

Anunțul morții cântăreței și modelului Chynna Rogers la doar 25 de ani a fost făcut de managerul său, John Miller: ”În mod regretabil, pot confirma că Chynna a murit”.

ADVERTISEMENT

Conform publicației britanice Daily Mail, Rogers s-a luptat în trecut cu dependența de droguri, dar nu există niciun indiciu care să arate că acest fapt ar avea vreo legătură cu moartea ei.

Născută în Philadelphia, Chynna Rogers și-a început cariera de fotomodel, semnând un contract cu Ford Models la vârsta 14 ani. Cam în aceeași perioadă, ea a devenit apropiată de rapperul A$AP Yams din trupa A$AP Mob.

ADVERTISEMENT

Ultimul album se intitulează In Case I Die First

În 2014, Chynna a lansat primul ei două single-uri, Selfie și Glen Coco, prin intermediul A$AP Ant și casa de discuri DJ Nick Marino Gang, iar ele au devenit hituri virale pe YouTube.

Rogers a lansat apoi EP-ul intitulat I’m Not Here în 2015, urmat de Ninety în 2016. De asemenea, a lansat Music 2 Die în 2017, inspirată de cineastul Alfred Hitchcock, urmată de I’m Not Here și This Isn’t Happening în 2018.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de rap a declarat într-un interviu din 2018 că a lansat albumul Ninety la trei luni de când a renunțat la droguri. Ultimul ei album a fost lansat în ianuarie și se intitulează In Case I Die First.

Tânărul rapper Pop Smoke a fost ucis în luna februarie în propria sa locuinţă de bărbaţi înarmaţi care au intrat cu forţa. Poliţia nu a spus dacă atacatorii au intrat în locuinţa rapperului cu scopul de a-l jefui sau pentru a-l ucide.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, artistul rap Juice Wrld s-a prăbușit și a murit pe aeroportul Midway din Chicago. Acesta a fost înmormântat la doar 21 de ani, iar fanii sunt și acum în stare de șoc.

ADVERTISEMENT