Life

Doliu în lumea muzicii din România. Un cântăreț a murit la doar 46 de ani, în urma unui accident de muncă

Doliu în lumea muzicii din România. Un cântăreț a murit la doar 46 de ani, după ce a suferit un accident de muncă zilele trecute.
22.06.2024 | 10:44
Doliu in lumea muzicii din Romania Un cantaret a murit la doar 46 de ani in urma unui accident de munca
Un cântăreț din România a murit la doar 46 de ani. Sursa foto: Facebook, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea muzicii din România, după ce un cântăreț a murit la doar 46 de ani, după ce a suferit un accident de muncă. Acesta a căzut de la înălți,e, iar cadrele medicale nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire.

Doliu în lumea muzicii din România. Un cântăreț a murit la doar 46 de ani, după ce a suferit un accident de muncă la începutul săptămânii

Florin Decuseară s-a stins din viață vineri seară, 21 iunie, după cum au anunțat apropiații acestuia. Artistul se afla în stare critică după ce a suferit un accident, iar medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Luni seară, cântărețul a căzut de la înălțime de la Centrala nucleară de la Cernavodă. Accidentul s-a produs după ce artistul s-ar fi aplecat peste o bakustradă. Medicii au venit la fața locului după puțin timp și i-au făcut acestuia manevre de resuscitate timp de 15 minute.

După aceea, Florin Decuseară a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, cu elicopterul SMURD. Acesta era angajat la Centrala nucleară de la Cernavodă în calitate de tehnician.

ADVERTISEMENT

Artistul era cunoscut în Constanța și a cântat la mai multe petreceri și nunți de-a lungul timpului. Florin Decuseară a început modest, iar în repertoriul său se aflau mai multe cover-uri după melodii cunoscute.

Era cunoscut pe plan local și s-a fotografiat alături de câteva personalități cunoscute, printre care și Traian Băsescu, după cum se poate vedea pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

În afară de muzică, Florin Decuseară avea o pasiune și pentru bucătărie. Acesta posta, de multe ori, diverse imagini cu felurile de mâncare pe care le pregătea, potrivit stiripesurse.ro.

Florin Decuseară
Cântărețul Florin Decuseară a murit la doar 46 de ani. Sursa foto: Facebook

Colegii lui Florin Decuseară au transmis un comunicat după decesul acestuia. “Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă.

ADVERTISEMENT

Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă. Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare.

Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință”, se arată în anunțul postat pe site-ul Nuclearelectrica.

ADVERTISEMENT