Life

Doliu în lumea muzicii populare. A murit o mare artistă: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

O mare cântăreața de muzică populară s-a stins din viață din cauza unei boli. Crucița Cistelecan a murit vineri dimineață, anunțul fiind făcut de familia sa.
01.07.2022 | 22:10
Doliu in lumea muzicii populare A murit o mare artista Bunul Dumnezeu sai aseze sufletul unde dreptii se odihnesc
Crucița Cistelecan și alți artiști. Artista a murit. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este doliu în muzica populară. Artista Cruciţa Cistelecan s-a stins din viață, după o lungă luptă cu boala.

Doliu în lumea muzicii populare. A murit Crucița Cistelecan

Artista de muzică populară și-a trăit ultimele clipe alături de fiica ei, în casa căreia a stat.

ADVERTISEMENT

Cruciţa Cistelecan avea probleme de sănătate și plecase pentru un timp din țară, dar s-a întors pentru a fi mai aproape de fiica ei.

Cruciţa Cistelecan s-a stins din viață vineri dimineață, iar pe rețelele de socializare curg mesajele de doliu, fiind mulți cei care îi vor simți lipsa artistei de muzică populară.

ADVERTISEMENT

„Bunul Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace doamna Crucița Cistelecan. Ne-ați părăsit mult prea devreme”, a scris un fan.

„Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc”, „Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească! Drum lin printre stele”, au mai fost comentariile altor persoane dragi de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Unde și când va fi înmormântată Crucița Cistelecan

Una dintre fiicele Cruciței Cistelecan a postat un mesaj cu toate detaliile înmormântării mamei sale, astfel că cei care doresc să o conducă pe ultimul drum o pot face.

Priveghiul va avea loc mâine, începând cu ora 19:00, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 13:00, în satul natal al acesteia, din județul Cluj.

ADVERTISEMENT

Toți cei care au cunoscut-o sau au iubit-o pe Crucița Cistelecan sunt invitați de familie să se alăture procesiunilor de înmormântare.

„Iubita noastră mama, Cruciță Cistelecan a plecat în Ceruri! Priveghiul va avea loc sâmbătă, 2 Iulie 2022, orele 19:00, în Sat Dezmir, Comună Apahida, jud. Cluj, la Capela Ortodoxă Dezmir, str. Trandafirilor (capătul străzii).

Înmormântarea va avea loc Duminică, 3 Iulie 2022, orele 13:00, în satul natal al mamei noastre, sat Iuriu de Câmpie, str. Traian nr. 1, comună Cojocna, jud. Cluj.

Cei care doriți să o conduceți pe mama noastră, Cruciță Cistelecan pe ultimul drum, sunteți bine primiți alături de noi și de familie! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de fiica vedetei pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT