Life

Doliu în lumea muzicii populare. Ilie Bogdan s-a stins din viață înainte de Crăciun. A fost înmormântat lângă un alt mare artist

Lumea muzicii populare din România este în doliu. Un alt cântăreț celebru s-a stins din viață. Este vorba despre Ilie Bogdan.
22.12.2022 | 17:30
Doliu in lumea muzicii populare Ilie Bogdan sa stins din viata inainte de Craciun A fost inmormantat langa un alt mare artist
Doliu în lumea muzicii populare din România. A murit cântărețul Ilie Bogdan. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lumea muzicii populare din România devine din ce în ce mai săracă. Un alt artist al generației de aur s-a stins din viață.

A murit celebrul cântăreț de muzică populară Ilie Bogdan

Ilie Bogdan a murit din cauza unor afecțiuni neurologice, conform spuselor apropiaților săi. Marele cântăreț de muzică populară se afla la spitalul din Craiova în momentul în care a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT

Artistul era căsătorit cu Filiuța Bogdan, iar cei doi au scos nenumărate piese împreună, așa că nu doar dragostea i-a unit, ci și pasiunea pentru muzică.

Dacă în urmă cu o lună, Ilie Bogdan posta pe rețelele de socializare diferite mesaje urmăritorilor săi, iată că acum, contul său personal a ajuns să fie inundat de mesaje dureroase.

ADVERTISEMENT

Nenumărați artiști și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a acestuia, destul de subit. Printre aceștia se numără Irina Zoican, Elisabeta Turcu, dar și Maria Loga.

“Ilie Bogdan ne părăsești și tu!!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească”, a transmis Maria Loga pe contul personal de socializare a artistului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cele două fiice ale artistului au confirmat și ele trecerea în neființă a acestuia.

Ilie Bogdan a fost înmormântat lângă Petrică Mîțu Stoian

Menționăm faptul că Ilie Bogdan a fost deja înmormântat în cursul zilei de marți, 20 decembrie, la Cimitirul Ungureni. În același loc a fost înmormântat și marele cântăreț, Petrică Mîțu Stoian, care s-a stins din viață în urmă cu un an de zile.

ADVERTISEMENT

Ilie Bogdan a fost unul dintre artiștii care a preferat să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Celebrul interpret de muzică populară, care era originar din Dolj, a decis să se mute la Craiova, iar acolo și-a trăit și cea mai mare parte din viață.

Filuța Bogdan, interpretă a Ansamblului Maria Tănase, i-a fost soției, iar deși mulți nu știau, colegii de breaslă susțin că cei doi ar fi ales să divorțeze în urmă cu ceva timp, însă totul a fost făcut într-un mod cât se poate de discret.

Filuța și Ilie Bogdan au împreună două fete, dar și o nepoțică. Chiar artistul povestea în timpul pandemiei că a preferat să își anuleze toate evenimentele, tocmai pentru a o proteja pe nepoțica sa.

ADVERTISEMENT