Life

Doliu în lumea muzicii populare. Îndrăgitul solist Vasile Barani a murit de Covid-19

21.10.2020 | 15:41
Doliu in lumea muzicii populare Indragitul solist Vasile Barani a murit de Covid19
Cântărețul Vasile Barani a decedat din pricina coronavirus
ADVERTISEMENT

Artistul de muzică populară Vasile Barani a murit din pricina diagnosticului de Covid-19. Vestea foarte tristă a fost confirmată în această miercuri și de către alți colegi de scenă ai acestuia.

Cântărețul era foarte îndrăgit de către public și avea vârsta de 62 de ani. Acesta s-a stins după ce a contractat noul virus, iar medicii nu au mai putut să îl ajute.

ADVERTISEMENT

Anunțul de doliu a fost făcut și de către Cornelia și Lupu Rednic, prin intermediul unei postări din mediul online, cei doi fiind șocați de dispariția fulgerătoare a lui Vasile Barani.

Cântărețul de muzică populară Vasile Barani a murit răpus de Covid-19

Toți cei care l-au cunoscut pe Vasile Barani sunt cutremurați de dispariția acestuia. Atât colegi de breaslă, dar și cei care l-au iubit pe violonistul din Maramureș au formulat mesaje emoționante în care i-au cinstit amintirea acestuia.

ADVERTISEMENT

Printre cei care și-au transmis gândurile legate de dispariția lui Vasile Barani s-au numărat și Cornelia și Lupu Rednic, care au postat un mesaj în mediul online.

Cântărețul de vioară era foarte îndrăgit și se confrunta cu anumite probleme de sănătate, din pricina cărora ar fi apărut anumite complicații, odată cu diagnosticul de coronavirus. Totuși, mulți dintre cei care l-au cunoscut pe artistul de 62 de ani au susținut că sperau ca acesta să își revină foarte rapid.

ADVERTISEMENT

Artistul a mers duminică la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, fiind testat pozitiv cu Covid-19 și acuzând stări generale de rău. Cu o seară în urmă medicii au decis să îl transfere la spitalul destinat bolnavilor de coronavirus, din Baia Mare, pe secția ATI, dar artistul a murit pe parcursul nopții.

Doliu în lumea muzicii populare. Îndrăgitul solist Vasile Barani a murit de Covid-19
Vasile Barani a murit din cauza Covid-19, iar în lumea muzicii populare de la noi e doliu

„Cutremurați, până-n adâncul sufletului, ca de un trăsnet care despică arborele până la rădăcină, am primit vestea plecării dintre noi, la cele veșnice, a prietenului nostru drag Vasile Barani,un om cu totul special, un om cu suflet mare.

ADVERTISEMENT

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia greu încercată! Dumnezeu să vă ofere mângâiere în aceste momente dureroase! Prieten drag, te vom purta mereu în inimă! Fie ca îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de Cornelia și Lupu Rednic, pe Facebook.

Dispariția lui Vasile Barni a fost confirmată și de alți colegi și prieteni de ai săi. Moartea artistului de muzică populară i-a îndurerat foarte tare pe fani, care au lăsat sute de mesaje de condoleanțe, prin intermediul secțiunilor de comentarii.

ADVERTISEMENT