Life

Doliu în lumea muzicii populare. O îndrăgită cântăreață a murit. A fost răpusă de o boală cumplită

Este doliu în lumea muzicii populare după ce o îndrăgită cântăreață a murit astăzi. Artista a fost răpusă de o boală nemiloasă.
17.01.2023 | 13:57
Doliu in lumea muzicii populare O indragita cantareata a murit A fost rapusa de o boala cumplita
O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit. Sursa foto: Pixabay, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit astăzi, 17 ianuarie. Interpreta suferea de o boală gravă, care a răpus-o, în cele din urmă.

O cântăreață de muzică populară a murit

Este doliu în lumea muzicii populare din România. Astăzi, 17 ianuarie, o cântăreață apreciată a murit, fiind răpusă de o boală necruțătoare.

ADVERTISEMENT

Jeni Nicolau este devastată de durere după moartea cântăreței și a transmis un mesaj trist în mediul online.

Marina Bucosu, o cunoscută artistă de muzică populară din zona Olteniei, a decedat în această dimineață.

ADVERTISEMENT

Din păcate, artista a descoperit că suferea de cancer în fază terminală. Cu toate că familia și apropiații au încercat să facă tot posibilul să o țină în viață, întrucât avea mare nevoie de sânge pentru transfuzii, boala i-a adus sfârșitul solistei.

Apropiații Marinei Bucosu, îndurerați după moartea artistei

După decesul Marinei Bucosu, cântăreața Jeni Nicolau a postat un mesaj emoționant. Regretata artistă era prietenă cu ea de mai bine de 20 de ani, așa că pierderea este imensă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ținut să precizeze că Marina Bucosu s-a luptat până în ultimul moment.

“A plecat Marina mea cea dragă! Scumpa mea prietenă de peste 20 de ani! Acest înger de om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu un cuvințel!

S-a luptat până în ultimă clipă, cu toate puterile, să rămână lângă familia ei frumoasă, lângă prieteni și lângă lumea căreia i-a cântat cu atâta drag!

ADVERTISEMENT

A suferit mult, foarte mult și-abia aștepta să treacă acest calvar și să înregistreze un nou colaj! Mare durere ne-ai lăsat în suflet tuturor!

Am avut bucuria să te îmbrăţişez acum o săptămâna și să-ți văd zâmbetul inconfundabil! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și să-ţi fie drumul numai în lumină!

Vei rămâne pentru totdeauna în sufletul meu și în inimile tuturor celor care ți-au iubit cântecele și te-au ascultat cu bucurie!

Dumnezeu să te odihnească în pace, Marina BUCOSU! Condoleanţe Familiei!”, a fost mesajul postat de Jeni Nicolau pe pagina de Facebook a cântăreței, notează spynews.ro.

O altă persoană care a cunoscut-o pe artistă a postat un mesaj trist pe Facebook. Moartea solistei i-a șocat pe cunoscuți, cărora le este greu să se obișnuiască cu ideea.

“Cu sufletul împietrit am aflat de moartea dumneavoastră! Îmi este tare greu să mă gândesc că nu mai sunteți printre noi. Fie ca bunul Dumnezeu să vă odihnească sufletul în pace!

Sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre îngeri, doamna Marina.”, a scris cunoștința regretatei interprete.

ADVERTISEMENT