Life

Doliu în lumea muzicii. Un artist adorat de români a fost găsit mort în casă

S-a stins din viață unul dintre cele mai iubiți artiști. Acesta a avut probleme de sănătate în trecut și a încercat să scape de vicii.
25.06.2024 | 17:37
Doliu in lumea muzicii Un artist adorat de romani a fost gasit mort in casa
S-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți artiști din întreaga lume. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Fanii trupei Crazy Town sunt în doliu. Solistul formației a fost găsit fără răsuflare în propria casă. Artistul s-a stins din viață la 49 de ani, din motive necunoscute, momentan.

Shifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town a murit din cauze necunoscute

Fanii formației Crazy Town au primit una dintre cele mai proaste vești din ultima vreme., Shifty Shellsock, solistul trupei a fost găsit mort în propria casă. Din primele cercetări, nimeni nu știe care sunt motivele care au dus la finalul tragic.

ADVERTISEMENT

Medicul legist care a ajuns la fața locului a constat decesul și a comunicat că, cel mai probabil, acesta a murit în decursul zilei de luni. Momentan, autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla în ce circumstanțe a murit Shifty Shellshock.

Fanii artistului știu foarte bine că acesta a mai avut probleme de sănătate și în urmă cu mai bine de 10 ani. În 2012, acesta a fost internat în stare de comă, cauzată de consumul excesiv de droguri. Din fericire, a reușit să își revină și s-a concentrat asupra carierei muzicale.

ADVERTISEMENT

Pe numele său real Seth Binzer, artistul a avut de câteva ori și probleme cu legea. A fost arestat pentru posesie de droguri, dar și pentru comportament violent. La un moment dat, și-a recunoscut dependența de droguri și a apărut în emisiunea ”Celebrity Rehab”, special pentru a primi ajutor să scape de vicii.

Shifty Shellshock a avut și o carieră de artist solo, în paralele cu cea din trupa Crazy Town

Shifty Shellshock a devenit celebru odată cu activitatea sa în cadrul trupei Crazy Town. Formația a luat naștere în 1995, iar faima a început să apără pentru ei abia în anul 2000, când au lansat piesa ”Butterfly”, de pe albumul ”The Gift of Game”.

ADVERTISEMENT

Melodia a fost primită atât de bine de către fani, încât a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100. Nu doar albumul ”The Gift of Game” a făcut parte din discografia de succes a trupei, ci și ”Dark horse”, lansat în 2001 și ”The Brimstone Sluggers”, lansat în 2015.

În paralel cu aparițiile sale din trupă, Shifty Shellshock și-a conturat și o carieră solo. Acesta a lansat câteva piese de succes pe cont propriu, dar și câteva albume care au ajuns la inimile fanilor.

ADVERTISEMENT

Deși a activat ca artist solo, pentru cariera lui Shifty Shellshock rămâne reprezentativ hotul ”Butterfly”. De altfel, este și piesa care le amintește tuturor de stilul rap-rock al trupei Crazy Town.

Din păcate, de acum încolo, fanii își vor mai aminti de solistul trupei Crazy Town doar cu ajutorul pieselor. Acestea sunt cea mai importantă comoară pe care Shifty Shellshock a lăsat-o tuturor.

ADVERTISEMENT