Life

Doliu în lumea muzicii! Un celebru lăutar s-a stins din viață

Marius Baiazid s-a stins din viață la spital, după ce s-a luptat până în ultima clip cu boala. Mesajul sfâșietor transmis de fiul său.
17.06.2024 | 07:56
Doliu in lumea muzicii Un celebru lautar sa stins din viata
Marius Baiazid a murit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Baiazid, unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică de petrecere s-a stins din viață. Anunțul tragic a fost făcut chiar de fiul său, care a și anunțat unde va fi depus trupul cântărețului.

A murit Marius Baiazid

Marius Baiazid, un celebru lăutar, a murit duminică, 16 iunie 2024. Acesta era internat de câteva zile la Spitalul Municipal din Capitală, acolo unde și-a și dat ultima suflare. Familia și apropiații au sperat până în ultima clipă că își va revenit, însă nu a putut câștiga lupta cu boala.

ADVERTISEMENT

Artistul era unul foarte iubit în lumea muzicii de la petrecere, iar oamenii îl apreciau pentru vocea și aptitudinile lui de a face atmosferă la fiecare eveniment la care era invitat.

Acum, însă, fiul său s-a văzut nevoit să facă cel mai sfâșietor anunț și i-a anunțat pe cei care l-au îndrăgit pe Marius Baiazid unde va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia, pentru a-și putea lua rămas bun.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să te ierte tatăl meu, nu am cuvinte! O să fiu tare cum ți-ai dori tu să fiu! M-ai secat! Cine dorește să-și ia rămas bun de la tata, va fi ținut 2 nopți la Biserica Soborul Maicii Domnului, zona Titan, Aleea Barajul Rovinari. Mâine va fi adus!”, este mesajul transmis de fiul lăutarului mort pe Facebook.

Au curs mesajele de condoleanțe

Mesajele de condoleanțe au curs imediat după ce Alex a dezvăluit că Marius Baiazid nu mai este. Familia, prietenii, precum și cei care l-au cunoscut pe artist prin prisma meseriei sale și-au exprimat suferința.

ADVERTISEMENT

În urmă cu patru zile, familia cântărețului încă mai avea speranță. Fiul său i-a rugat pe toți cei care își făceau griji pentru lăutar să aștepte vești și să nu mai sune la spital, pentru a nu deranja personalul medical.

„Am o rugăminte la toți prietenii noștri! Tatăl meu este într-o stare foarte gravă mulți dintre voi știți! Știu ca este iubit de foarte multă lume și ne dă putere să știm lucrul ăsta! Dar rugămintea mea este să numai sunați, fraților, la Spitalul Municipal toată ziua și să vă certați cu doctorii. Pentru ca am ajuns să ne bată obrazul ca sună X y și țipă pe la telefoane!

ADVERTISEMENT

Credeți-mă ca suntem foarte supărați pentru situația asta și nu am vrut să postez nimic. Dar nu știu cine sună toată ziua și se ceartă pe la telefoane! Rugați-vă toți pentru el. Pentru ca sunt sincer cu voi, doar rugăciunile noastre îl pot salva! Cine îl iubește să se roage pentru el”, era rugămintea lui Alex.

ADVERTISEMENT
Tags: