News

Doliu în lumea teatrului. Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis. Apropiații, șocați la auzul veștii

09.03.2021 | 16:32
Doliu in lumea teatrului Actorul Ciprian Nemesiu sa sinucis Apropiatii socati la auzul vestii
Ciprian Nemeșiu a fost înmormântat astăzi, 11 martie
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea teatrului din România. Actorul Ciprian Nemeșiu, membru important în trupa de improvizație Freeze, s-a sinucis pe data de 8 martie.

Știrea a fost prezentată de publicația online Click, care are la bază informații provenite de la Poliție.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în spațiul online, au început să curgă sute de mesaje de condoleanțe după aflarea tragicei vești. Majoritatea celor care l-au cunoscut pe Ciprian sunt șocați de această întâmplare.

Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis

Actorul Ciprian Nemeșiu, care a fost în ultimii ani membru al Trupei Freeze și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act, a decis să-și pună capăt zilelor, luni, 8 Martie.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la Știripesurse, actorul, în vârstă de 39 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 2 al unui bloc din Sectorul 2 al Bucureștiului.

În ultimii ani, Ciprian Nemeșiu, care a fost actor, dar și economist, a fost membru în echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel și Ramada Plaza.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, acesta a mai avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24, dar și cu majoritatea teatrelor din București.

De numele lui se leagă dezvoltarea trupei de teatru de improvizație ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureștene. Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

ADVERTISEMENT

Apropiații și prietenii actorului, șocați la auzul veștii sinuciderii

În mediul online, toți cei care l-au cunoscut pe Ciprian Nemeșiu sunt îndurerați și șocați. Acestora nu le vine să creadă că tânărul actor a ales să-și pună capăt zilelor.

”Cum să nu mai fie ? Nu se poate, este o greșeală . Un om asa tânăr și fain ca el ? Am făcut împreună un drum Cluj-Baia Mare, eu pasageră. Nu ne au ajuns orele de atâtea povești, parcă ne știam de o viață, deși era prima și se pare ca ultima data!”

”Drum lin, draga Neme!… Îmi voi aminti cât de mult iubeai scena, cum îmi vorbeai mereu despre Adevăr…. Zâmbeai mereu…. Condoleanțe familiei!”, sunt doar două din sutele de mesaje.

Colegii de trupă ai lui Ciprian au postat și ei un mesaj în memoria colegului lor. Aceștia au pus o poză neagră la profil în semn de doliu și au scris următorul mesaj.

”Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”.

Ultimul mesaj postat pe Facebook de Ciprian

Pe 17 februarie, în ultima sa postare pe Facebook, Ciprian Nemeșiu nu dădea nimic de bănuit că trece prin momente grele și că are nevoie de ajutor. Ba dimpotrivă, acesta anunța că începe un nou curs de improvizație și era foarte fericit datorită acestui lucru.

”Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel.

Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: