News

Doliu în lumea televiziunii! A murit Grant Imahara, prezentatorul unei celebre emisiuni de la Discovery Channel

14.07.2020 | 18:20
Doliu in lumea televiziunii A murit Grant Imahara prezentatorul unei celebre emisiuni de la Discovery Channel
ADVERTISEMENT

De astăzi, lumea televiziunii este mai săracă, întrucât s-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre Grant Imahara, devenit celebru datorită emisiunii „MythBusters” difuzate de Discovery Channel.

Potrivit presei de peste ocean, acesta a murit la vârsta de 49 de ani, în urma unui anevrism cerebral suferit în locuința sa din Los Angeles. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al postului, printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de marți, 14 iulie.

ADVERTISEMENT

Inginer electrician și pasionat de robotică, Grant Imahara s-a alăturat echipei emisiunii în cel de-al treilea sezon și a activat până în 2014. Doi ani mai târziu, a putut fi urmărit în producția Netflix „White Rabbit Project”.

A murit Grant Imahara, fost prezentator al Discovery Channel

Suntem profund îndurerați să aflăm această știre tristă despre Grant. A fost o parte importantă a familiei Discovery și un om minunat. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia lui”, a transmis purtătorul de cuvânt al Discovery.

ADVERTISEMENT

Dincolo de emisiunile pe care le-a realizat, Imahara a cochetat de-a lungul timpului și cu actoria. Ba chiar a jucat în mai multe episoade din serialul “Star Trek Continues”, o producție distribuită prin internet și dezvoltată de fanii celebrului serial.

În această continuare neoficială a “Star Trek: The Original Series”, americanul i-a dat viață unui personaj extrem de iubit de fani. Este vorba despre Hikaru Sulu, ofițer al flotei spațiale care luptă împotriva forțelor răului.

ADVERTISEMENT

O mare pierdere. Fără cuvinte. Am făcut parte din două familii mari cu Grant Imahara în ultimii 22 de ani.

 Grant a fost un inginer, artist și interpret cu adevărat genial, dar și o PERSOANĂ  atât de generoasă, bună și blândă. A lucra cu Grant a fost atât de distractiv. Îmi va fi dor de prietenul meu”, a scris co-gazda emisiunii „MythBusters”, Adam Savage, pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT