News

Doliu în lumea televiziunii! A murit Regis Philbin, prezentatorul emisiunii „Vrei să fii milionar?”

26.07.2020 | 18:07
Doliu in lumea televiziunii A murit Regis Philbin prezentatorul emisiunii Vrei sa fii milionar
ADVERTISEMENT

Lumea televiziunii este de acum mult mai săracă, întrucât s-a stins din viață Regis Philbin, cunoscutul prezentator al concursului de cultură generală „Vrei să fii milionar?”. În vârstă de 88 de ani, acesta a suferit un stop cardio-respirator în locuința sa din Connecticut, Statele Unite ale Americii.

De-a lungul celor peste șase decenii de activitate, Philbin s-a remarcat drept „cel mai muncitor om din showbiz-ul american”. Asta pentru că s-a implicat în mii de proiecte, majoritatea extrem de apreciate de telespectatori.

ADVERTISEMENT

De altfel, imediat după publicarea mesajului care anunța trecerea sa în neființă, pe rețelele de socializare au curs nenumărate comentarii din partea celor care l-au cunoscut și apreciat pentru întreaga sa carieră. Inclusiv președintele Donald Trump a ținut un discurs emoționant în memoria reputatului om de televiziune.

A murit Regis Philbin, prezentatorul show-ului „Vrei să fii milionar?”

Familia și prietenii săi sunt foarte recunoscători pentru timpul pe care l-au petrecut cu el, pentru bunătatea sa și simțul său de umor, care era legendar. El avea darul de a face în fiecare zi ceva despre care puteai să vorbești. Mulțumim fanilor și admiratorilor săi pentru sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul carierei”, a scris familia lui Regis Philbin pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai mari oameni din istoria televiziunii, Regis Philbin, a murit la vârsta de 88 de ani. A fost o persoană fantastică și mi-a fost prieten.

Îmi tot spunea să candidez la președinția Statelor Unite. El deține recordul pentru cele mai multe emisiuni în direct și a făcut acest lucru foarte bine. Regis, te iubim!”, a transmis Donald Trump, la scurt timp după aflarea acestei vești.

ADVERTISEMENT