Life

Doliu în lumea televiziunii. Unul din cei mai mari directori din America Latină, răpus de Covid-19

24.03.2021 | 12:39
Doliu in lumea televiziunii Unul din cei mai mari directori din America Latina rapus de Covid19
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea televiziunii în America Latină, Directorul TV Azteca, una din cele mai influente televiziuni producătoare de formate de emisiuni și telenovele cu succes în întreaga lume s-a stins din viață din cauza complicațiilor suferite după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Alberto Ciurana, directorul de content de la TV Azteca s-a stins din viață din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19, iar vestea tristă care i-a înmărmurit pe mexicani a fost confirmată de Benjamin Salinas, vicepreședintele Consiliului Grupului Salinas pe contul său de Twitter.

ADVERTISEMENT

„Regret enorm moartea lui Alberto Ciurana, un colaborator căruia TV Azteca îi datorează foarte mult, cu ajutorul căruia am construit totul. Îl vom aminti întotdeauna cu căldură și cu mulțumire. Trimit o îmbrățișare și condoleanțe familiei și prietenilor”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Doliu în lumea televiziunii din America Latină. A murit Alberto Ciurana, director de content la mai multe stații

Ciurana a făcut public faptul că a fost infectat cu noul coronavirus pe 10 martie pe contul său de Instagram, starea lui de atunci nefiind una gravă.

ADVERTISEMENT

„Am fost contagiat cu coronavirus. Am simptome ușoare, dar trebuie să fiu sub supraveghere medicală”, a postat Alberto Ciurana în urmă cu două săptămâni.

La câteva zile după ce a scris că a făcut o formă ușoară a bolii Covid-19, directorul de televiziune a fost internat în spital, starea lui agravându-se de la o oră la alta.

ADVERTISEMENT

A controlat Televisa timp de 15 ani

Mexicanul a ocupat și alte funcții în industria de divertisment precum cele de președine și direct general la firma DT Consulting, președintele contentului online al televiziunii Univision și vicepreședintele canalului Televisa timp de 15 ani.

Presa latino-americană îi dedică pagini întregi lui Ciurana, căci a fost omul care a inovat cel mai mult lumea televiziunii în ultimii ani, considerat om de bază de mai mulți producători de televiziune, iar succesele pe care le-a realizat atât la TV Azteca, Televisa și Univision fiind grăitoare în acest sens, notează revista People în varianta spaniolă.

ADVERTISEMENT