ADVERTISEMENT
Life

Doliu în muzica folclorică. Stana Izbașa a postat anunțul trist: „Ai fost un om deosebit!”

Autor: Dan Suta | 03.06.2020 | 14:25
Doliu în muzica folclorică. Stana Izbașa a postat anunțul trist: „Ai fost un om deosebit!”
Stana Izbașa este în doliu. Colegul ei, Dorin Țăranu, a murit. Sursa foto: Facebook/ sursadevest.ro

Cântăreața de muzică populară Stana Izbașa este în doliu. Artista regretă pierderea unei ființe dragi, a unui om de o bunătate rară.

ADVERTISEMENT

Stana Izbașa, în doliu. A murit maestrul Dorin Țăranu

Celebra artistă din Banat a scris un mesaj emoționant pe internet în memoria maestrului Dorin Țăranu, a cărui moarte o plânge.

„DOAMNE, ce zi, inima mea a adunat atât de multe bucurii și necazuri deopotrivă. Nu știe dacă să se BUCURE pentru maestrul TITEL, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere sau să plângă pentru trecerea în neființă și plecarea în lumea celor drepți, mult prea devreme, a colegului meu drag și talentat, maestrul DORIN ȚĂRANU!!!”, a scris Stana Izbașa în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”

„Îmi voi aminti mereu cu multă plăcere de clipele minunate petrecute împreună pentru că ai fost un OM DEOSEBIT!!! Dumnezeu să te primească în împărăția lui și să te odihnească în pace, AMIN”, a continuat interpreta de muzică de petrecere.

„De el chiar o să–mi amintesc cu drag și cu placere, un om foarte respectuos și serios, care nu m-a supărat niciodată în mulții ani de colaborare!!! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac, poate are și el nevoie de oameni buni?!”, a completat artista.

ADVERTISEMENT

Stana Izbașa este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică folclorică, lăutărească și manele din Banat.

Muzica ei are influențe sârbești, iar de-a lungul carierei s-a remarcat atât ca solistă cât și prin colaborări cu alte nume mari din industrie precum Adi de Vito și Nicu Paleru.

ADVERTISEMENT

Recent, cariera artistei a fost grav afectată după condamnarea la închisoare pe care a primit-o în urmă cu trei ani.  E drept, condamnarea a fost una cu suspendare, primită în 2017 în dosarul diplomelor de la Facultatea de Drept din Timișoara.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!