Life

Doliu în muzica internațională. Rapperul Mota Jr, găsit mort după 2 luni de la dispariția misterioasă

22.05.2020 | 07:39
Doliu in muzica internationala Rapperul Mota Jr gasit mort dupa 2 luni de la disparitia misterioasa
ADVERTISEMENT

Un artist foarte cunoscut în industria muzicală de peste hotare a fost omorât în chinuri groaznice după două luni de la dispariția sa misterioasă din locuința sa din São Marcos, Portugalia. Anchetatorii încearcă acum să afle cine sunt asasinii rapperului Mota Jr.

Trupul neînsuflețit al rapperului Mota Jr, găsit de anchetatori în tufișuri

Criminaliștii din Portugalia au descoperit trupul neînsuflețit al celebrului artist internațional în niște tufișuri din Sesimbra, oraș situat la golful Setuba. Oamenii legii au făcut această descoperire șocantă în urmă cu câteva zile, dar au oferit informații publicității abia recent.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al rapperului portughez a fost găsit în starea avansată de putrefacție, artistul pe numele din buletin David Mota, fiind dat dispărut în data de 15 martie după ce trei indivizi i-au jefuit casa și i-au furat bunurile de valoare (bani și aur).

Mama sa a fost cea care a alertat oamenii legii după ce nu a mai putut lua legătura cu el. Acesta a declarat că artistul a fost răpit, însă tânărul de 28 de ani nu a fost găsit de autorități decât prea târziu.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

?? Boas entradas ??

A post shared by ? Mota Jr ? Pai Da Baixada ? (@officialmotajr) on

Artistul Mota Jr, torturat până la moarte de cei 3 indivizi necunoscuți

Potrivit The Sun, artistul a fost torturat până la moarte, indivizii care l-au răpit probabil dorind să afle mai mult informații despre averea sa. Mota Jr se mândrea pe rețelele de socializare cu o viață de lux în care avea mereu bani cash, mașini de mii de euro și haine numai de firmă.

Apropiații și fanii cântărețului internațional știau adevărul despre averea acestuia, însă se pare că unii chiar au crezut că Mota Jr este bogat și trăiește în puf.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii sunt abia la început, dar sunt de părere că tânărul de 28 de ani a fost ucis după ce s-a lăudat în repetate rânduri cu „stilul de viață de miliardar” fals.

Cântărețul, activ în mediul online până în ziua dispariției

Oamenii legii din Portugalia au mai dezvăluit faptul că artistul a fost activ pe rețelele de socializare până în ziua dispariției. La momentul respectiv Mota Jr a urcat în mediul online o filmare de la un concert.

ADVERTISEMENT

După ce a fost anunțată moartea sa, apropiații și fanii au transmis mesaje sfâșietoare și regrete pentru trecerea în neființă a cunoscutului artist.

„Păcat că ai murit, ai fost regele muzicii rap” sau „R.I.P. Odihnește-te în pace, Mota Jr ? Încă nu îmi vine să cred că ai plecat din cauza oamenilor care nu meritau. Dreptatea va fi servită, nu vă faceți griji. Vor plăti tot ce ți-au făcut ție și familiei tale… într-un fel sau altul”, sunt doar două dintre mesajele de pe social media.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: