Life

Doliu în muzica populară! Tiberiu Ceia a murit: „Ne-a părăsit”

Doliu în muzica populară de la noi din țară. Un mare artist a murit. Este vorba despre Tiberiu Ceia, ajuns la vârsta de 82 de ani.
29.03.2023 | 23:57
Doliu in muzica populara Tiberiu Ceia a murit Nea parasit
Tiberiu Ceia a murit. Este doliu printre artiști. Foto TVR Timișoara
ADVERTISEMENT

Este doliu în muzica populară românească. Tiberiu Ceia a murit la vârsta de 82 de ani. Mesajele de condoleanțe au început să curgă după decesul său.

Tiberiu Ceia a murit. Este doliu printre artiști

Celebrul interpret de muzică populară din Banat a murit miercuri seara. Anunțul a fost făcut de colegii de la TVR Timișoara, acolo unde îndrăgitul muzician avea și o emisiune cu specific popular.

ADVERTISEMENT

În mesajul de condoleanțe, TVR Timișoara îl numește pe Tiberiu Ceia un artist excepțional. De asemenea, se mai spune că muzica acestuia va trăi mulți ani de acum încolo, și odată cu aceasta și spiritul său.

”Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a părăsit în urmă cu câteva minute. Tristeţea de a fi pierdut un om şi un artist excepţional nu va umbri bucuria şi şansa de a-l fi avut aproape ani mulţi.

ADVERTISEMENT

Marii artişti trăiesc atâta vreme cât opera lor rămâne vie. Iar Tiberiu Ceia ne va cânta, peste generaţii, de drag şi de dor. Drum luminat, dragă Tibi!”, a postat TVR Timişoara.

Tiberiu Ceia, lăudat de cei care l-au cunoscut

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare, iar prietenii artistului au ținut să își ia rămas bun printr-un mesaj frumos. Cei care l-au cunoscut pe Tiberiu Ceia spun spre el că era un artist desăvârșit și un om foarte elegant.

ADVERTISEMENT

O prietenă a artistului care s-a stins din viață a spus că odată cu decesul lui Tiberiu Ceia se stinge o lume a culturii, cu multe amintiri și turnee.

„A plecat în lumea fără dor , domnul Tiberiu Ceia. Un om elegant la ținută și la vorbă. Un artist care a cucerit publicul printr-un repertoriu frumos.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu dânsul până deunăzi. Dar pe viața doar Dumnezeu este stăpân… Cu Tiberiu Ceia se stinge(încet) o lume cu amintiri frumoase, cu turneee de răsunet! O lume cu adevărat consacrată culturii!”, a scris o prietenă a artistului după ce Tiberiu Ceia a murit.

Tiberiu Ceia s-a născut la Timișoara, pe 16 iulie 1940. Mai multe detalii despre cauza morții sale nu au fost date până la acest moment.

ADVERTISEMENT
Tags: