Life

Doliu în muzica populară. Un îndrăgit instrumentist bănățean a murit la doar 48 de ani

Este doliu în lumea muzicii populare, după ce un cunoscut instrumentist s-a stins subit din viață. Îndrăgitul bănățean a murit la vârsta de doar 48 de ani. 
23.01.2022 | 19:56
Doliu in muzica populara Un indragit instrumentist banatean a murit la doar 48 de ani
Un cunoscut instrumentist din Banat s-a stins din viață. Sursă foto:: Facebook
ADVERTISEMENT

O veste tragică a fost făcută publică de cunoscuta interpretă de muzică populară Ramona Vița. Costel Pițigoi, la doar 48 de ani, a lăsat în urma sa numai lacrimi și durere. Familia, prietenii și cei care l-au cunoscut deplâng acum dispariția sa prematură.

Costel Pițigoi a murit

Cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că, din păcate, un colaborat și bun prieten de-al său s-a ridicat la cele sfinte, la opt luni după ce și nepotul celui decedat s-a stins din viață, în urma unui accident rutier.

ADVERTISEMENT

Artista s-a arătat profund afectată de pierderea suferită, declarând că viața lor artistică, cel mai probabil, va fi alta fără ca el să le fie prin preajmă.

”Dumnezeu să îl primească în împărăția lui”

”Dragi colegi de cântec și lume bună, cu nemărginită durere și profund regret vă anunțăm că bunul și neprețuitul nostru Costel Pițigoi a încetat din viață. Fie ca Dumnezeu să îl primească în împărăția lui! Cu scuzele de rigoare, mai multe nu putem spune. Nu numai cuvintele, dar până și gândurile ne sunt inundate în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Odihnă veșnică, iubit prieten și coleg! Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre! Sincere condoleanțe tuturor acelora care l-au apreciat și iubit cu adevărat. Nu știu cum va fi de acum înainte fără tine, când doina ta dulce nu se va mai auzi”, a transmis Ramona Vița pe pagina sa de Facebook.

Cunoscuții îi deplâng pierderea

Printre multele mesaje prin care cei care l-au cunoscut ca om, dar și ca artist au transmis condoleanțe familiei și și-au expus părerea de rău cu privire la trecerea în neființă a lui Costel Pițigoi se numără și Ioan Benga, managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Bărbatul și-a arătat sprijinul pe care este dispus, atât el, cât și orchestra din care făcea partea Costel Pițigoi, să îl ofere soției și celor doi copii îndoliați.

Ioan Benga spune că în urma talentatului instrumentist, care a făcut ani și ani la rând spectacol prin cântecele sale, vor rămâne de acum încolo doar voia bună pe care o emana și sufletul curat de bănățean pentru care a fost mereu apreciat.

ADVERTISEMENT

”Suntem alături de soția lui și cei doi fii”

”Azi bat doar clopotele, inima lui Costel Florea (Pițigoi) s-a oprit, fluierul și saxofonul lui nu vor mai scoate acele sunete extraordinare. Suntem alături de soția lui și cei doi fii la pierderea prematură a unui OM de o calitate umană dumnezeiască.

Pe scaunul tău de la Orchestra ‘Virtuozii Semenicului’ vor sta mereu doar doinele, jocurile de doi, ardelenele și sufletul tău frumos de bun coleg și de mare ,’bănățean’. Azi ai plecat în ceruri la îngeri, care te vor aprecia mai mult decât noi pământenii”, a transmis  prof. Ioan Benga, managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin, conform pressalert.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: