News

Doliu în PNL Arad. Un coleg a murit la 40 de ani cu plămânii distruși de coronavirus

10.01.2021 | 14:39
Doliu in PNL Arad Un coleg a murit la 40 de ani cu plamanii distrusi de coronavirus
ADVERTISEMENT

Un membru marcant al organizației de Arad a PNL, Tiberiu Ciul, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza infecției cu coronavirus. Tiberiu Ciul avea doar 40 de ani, informează antena3.ro.

Ciul era directorul Societăţii de Gospodărire Comunală Arad și a murit în pofida tratamentului pe care îl primise în spital pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Ciul fusese internat în 24 decembrie, după ce a fost confirmat infectat cu SARS-CoV-2, iar simptomele de boală au fost foarte severe.

Tiberiu Ciul scăpate de infecție, dar plămânii era foarte afectați

Medicii au precizat că ultimul test PCR, realizat în data de 7 ianuarie, ieșise negativ, Ciul nemaifiind infectat. Din păcate, infecția îi afectase grav plămânii. Bărbatul s-a simțit rău brusc și a murit la scurtă vreme în cursul nopții trecute.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Tiberiu Ciul a condus Gospodărirea Comunală, o societate aflată în subordinea Primăriei Arad, iar înainte să ocupe acest post a fost director general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Colegii săi de partid au postat pe Facebook un mesaj de condoleanțe adresat familiei.

Cu multă tristețe și durere, ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost coleg și prieten, Tiberiu Nicolae Ciul. Tibi a fost colegul care mereu punea suflet în tot ceea ce făcea și mereu ne inspira prin acțiunile sale. Faptul că acesta a fost un luptător a demonstrat-o până în ultima clipă, iar pentru noi, prietenii și colegii, așa vei rămâne în amintirea noastră. Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei sale și multă putere! Rămas bun, Tibi! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, se spune în  mesajul de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Ciul se numără printre cele 62 de victime făcute de COVID-19 în  ultimele 24 de ore. „Până astăzi, 16.654 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat. În intervalul 09.01.2021 (10:00) – 10.01.2021 (10:00) au fost raportate 62 de decese (37 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și București”, a anunțat, astăzi, Grupul de Comunicare Stratregică.