Doliu în PNL Constanța. Un membru marcant a murit din cauza unui infarct

Adrian Ilie   
în HotNews
13/09/2020, 22:05
Doliu în PNL Constanța. Un membru marcant a murit din cauza unui infarct

Fostul primar din Medgidia, Marian Iordache, a murit duminică seara, la numai 59 de ani. Potrivit Libertatea, cauza cea mai probabilă a morții a fost un infarct.

Marian Iordache (59 de ani) a fost primar al orașului Medgidia timp de două mandate, iar acum era consilier județean.

Din păcate, s-a petrecut o tragedie. Nu am mai multe detalii, se pare că a fost un infarct! Condoleanțe familiei îndoliate”, a declarat fostul deputat Mihai Lupu.

Surse citate de Ziua de Constanța susțin că Iordache s-a înecat cu o felie de pepene și apoi a început să se simtă rău.

Marian Iordache a fost primar în 2008-2016

Mi-aș fi dorit să ne bucurăm împreună de realizări, dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, Mariane! Din nefericire, bunul nostru coleg și prieten, Marian Iordache, nu mai este printre noi. Ni-l vom aminti întotdeauna ca acel om jovial, pentru care nimic nu era imposibil, dedicat oamenilor și nouă, colegilor de partid. Suntem prea devastați de cumplita veste pentru a putea scrie mai multe. Sincere condoleanțe, familiei, vă suntem alături!”, se arată în mesajul transmis familiei de către Mihai Lupu.

Marian Iordache a devenit viceprimar al orașului Medgidia în 1991 ocupând această funcție pe o perioadă de trei mandate. În iunie 2008 a devenit primar al orașului, iar în 2012 a obținut un nou mandat din partea USL.

A mai ocupat funcțiile de director general la IMUM Medgidia, companie producătoare de utilaje agricole și de transport, și director comercial în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – DRDP Constanţa.

Iordache era și consilierul personal al primarului de la Cernavodă, orașul său natal.

Închide ×